Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi router je vhodny?

Od: anna* odpovědí: 6 změna:

Ahoj zajimalo by mne jestli je tento wifi router vhodny na propojeni pc 10 mega rychlost s ps3 za ucelem pareni. wifi.aspa.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na ps3-PC stačí jakýsi zyxel nebo belkin za 600 stoobek takže tohle je naprosto dostačjící...zbytečně moc tchnoligií na obyčejné hraní ale já to neplatím..
anna*

Děkuji ,ale když jsem byla v obchodě tak říkal obchodník ,že musím mít wifi router N a né G moc tomu nerozumím ,a že N je dražší. A tenhle nemá žádný písmeno. Tak proto jsem se ptala.

doplněno 03.01.10 06:30:

A tento je bezdrátový jak to funguje? Já ,už jsem si ho objednala bude to těžký propojit laikovi jako já? Mám stolní pc 10 mega(downoland 1 mega) laptop,ps3,a možná mul.tiskárnu kodak,

doplněno 03.01.10 06:32:

TISKÁRNU MUL. MÁM ,ALE NEVÍM JESTLI TAM JE WIRELESS*zed*

802.11g je norma pro přenos maximální rychlostí 54 Mb/s, nová verze 802.11n rychlost zvedá na teoretických 600 Mb/s. Do budoucna je nová technologie lepší ale momentálně ne.

doplněno 03.01.10 12:15:

Navíc výše uvedené zařízení obsahuje pouze draft 2.0, tedy ne konečnou specifikaci nové normy. To bych v dnešní době, kdy je norma už po letech schvalování platná bral jako mínus a chtěl zařízení s "plnou" verzí.

anna*

Dík ,ale bude to stačit na hraní ps3 online?

anna*

lidi to je ,ale ochota já čekám 3 dny na odp a nic! jsem tu na poradte.cz?

A myslíš že kolegové tu jen plácají a vhodné to nebude? Uvažuj trochu. Krom toho nikdo nás neplatí a nikdo ti negarantuje odpověď, vše je na ochotě poradit a lidi chtějí mít taky nějaké volno.

Ano bude to vhodné, píšeš že máš 10Mbit internet, géčková wifina má max 54Mbit (záleží na vzálenosti, rušení...), kabel je 100Mbit takže jak vidíš obě hodnoty jsou mnohokrát vyšší než rychlost tvého připojení. Přeji pěkný večer

doplněno 04.01.10 19:14:

S edimaxem tedy akorát nesouhlasim, zyxel v pohodě, ale Asusu bych se nebránil vůbec wifi.aspa.cz/... nebo tady i s usb pro tiskárnu: wifi.aspa.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]