Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek jpg do pdf

Od: rafan43 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,prosim o radu jak bych mohla oskenovaný obrázek jpg.dát do formátu pdf.Vždy když to chci dát uložit v pdf objeví se chybová tabulka.Mame win XP.Děkuji rafan

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můžete zkusit tuto online službu - convertimagetopdf.net/...

juldab*

axlik*
hodnocení

0x

Jediný způsob o kterým vím jak převádět do PDF je, že ve wordu dám uložit jako a v nabídce zvolím dokument PDF, každopádně není problém obrázek přetáhnout do wordu a uložit to stejně :) dále, pokud ti jde o to, aby ten obrázek nikdo nekopíroval, tak ti zaručuji, že ho zkopíruji během 10s i s tím, že je v PDF :)

rafan43
hodnocení

Děkuji,o kopírování mi nejde,jen obrázek či dokument potřebiji poslat e-mailem a to ve formátu jpg,a nějak mi to nešlo,vždy to hlásí chyba formátu.Zkusím to do toho wordu.Díky

axlik*

Jaký email používáš? Od Seznamu to asi bude v poslední době blbnout, protože tam něco předělávali, jinak by měl email posílat obrázky (přílohy) bez problému. Jen takové malé doporučení, já přešel na email od googlu (gmail) už dávno, nechodí mi spam, email mi vždy funguje na 100% :) u Seznamu jsou pořád nějaké problémy. Jinak není zač :)

praivo*

Tak to zkus poslat jako .zip ;)

iz*
hodnocení

0x

Já bych místo Ms Office (Word) použila radši Libre (či Open) Office. Obě "umí" přímý export do PDF (nepotřebují virtuální tiskárnu) a obě jsou zdarma.

doplněno 09.12.12 09:31:

Mám starou Ms Office 97, kde je ve Wordu problém i s odlišnou orientací částí dokumentů. Přímý export do PDF neumí. Do novější se mi nechce investovat, takže radši používám Libre Office.

axlik*

Office taky nepotřebuje virtuální tiskárnu :) nedávám to přes tisk, ale přímo přes možnost uložení, výhoda je samozřejmě, že open office je zdarma :) ale dneska má microsoft office kdejakej ňouma :) všichni si to postahujou z internetu :)

doplněno 09.12.12 08:59:

Zřejmě starší word teda..V tom případě : zdarma.org/... pomůže ;)

rafan
hodnocení

Zkusila jsem to ve wordu,ale bohužel nabídka pdf není.

hop®
hodnocení

0x

Na převod do PDF používám program Bullzip, nainstaluje se jako virtuální tiskárna a vytištěním souboru z jakéhokoli programu na této "tiskárně"vznikne soubor PDF...

dzordz*
hodnocení

0x

Konvertovat jpg do pdf přes word je hloupost.

Radši vyřešte původní problém, proč nejde poslat obrázek e-mailem a co to píše.

ladaadal*
hodnocení

0x

A nejde na skeneru nastavit přímo skenování v pdf? U většiny jsem se s tím setkal. Jinak já používám PDFCreator. Dáš tisk, jako tiskárnu vybereš tento prográmek a hotovo. máš to v pdf během chvilky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]