Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam problem s vypalovanim. Nejde mi vypalovat cd-r ale dvd se vypali uplne v pohode, vypaluji v neru 9 a mam mechaniku TSST corp CDDVDw ts-L633L. Nevite cim by to mohlo byt? Vzdycky kdyz chci neco vyplait tak kdyz je 100 procent tak to zacne asi na 5 min neco delat a pak napise ze se vypalovani nezdrailo.
DIky za odpovedi.
Chyba v nastavení u vypalování?
Zkuste to vypálit v jiném programu, ať vyloučíte hardwarovou chybu...
Zkuste například Ashampoo - www.slunecnice.cz/...
Tak jsem to zkousel v tom Ashampoo a vypalilo se to akorat to closing session trvalo celkem dlouho to nevim jestli ma ale vypalilo se to. Takze myslite ze to bude v tom nastaveni? Jo a jeste k tomu cteni cte to v pohode az na jedno cd ktere jsem na starsim notebooku precetl ale na mem ne a kdyz jsem mel Visty tak to prectl ted jsem presel na Xpecka.
V nastavení defakto neni co zkazit, řekněme že 70% problémů s mechanikou je kvůli jejímu stáří a pomalém odcházení. Sem tam pomůže nahrát FW mechaniky, ale to je vyjmečně. Nejlepší je tedy ještě zkusit mechaniku v jiném pc a budeš mít jasno
No zkousel jsem vypalit v neru to stejne na jinem pc a udelalo to to stejne akorat nez to napsalo tu chybu tak netrvalo 5 min jen asi 5 sekund ale to je mozna tim ze ja mam notebook a to byl normalni stolni pc ne?
Nu obecný návod: pctforum.tyden.cz/...
doplněno 03.01.10 13:03:Nějaký FW tady: forum.cdburnerxp.se/... Ale podívej se raději sám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.