Nejste přihlášen/a.
Mám problém.
Mám nový netbook a chtěl bych se s ním připojit k naší domácí WiFi.
Bohužel, nikdo si nepamatuje, jaké je u ní nastavené heslo...
Na druhém notebooku, který máme doma už je zadané a s WiFi není žádný problém - dá se odtud (nebo jakkoliv jinak) to heslo nějak zjistit?
Předem děkuji za odpovědi.
tak jsem to stáhnul, heslo mi to našlo ( ASCII i šestnáctkové), ale když to zadám, tak se jen strašně dlouho načítá IP adresa a nic víc...
Jestli máš WPA tak to tak snadno nezvládneš Nejlepší bude opravdu na routeru nastavit nové heslo a nebo často je na routeru ve viditelné podobě
Šlo by pohledat na internetu nějaký "lamač hesel".
Jednodušší ale bude, když se připojíte na svůj wifi router a tam nastavíte nové heslo do sítě, které si někam zapíšete a nastavíte je na obou noteboocích.
to se mi stalo před rokem, kdy přinesl Ježíšek ntb dceři. Nakonec problém z heslem vyřešilo párátko. To jsem zasunul do routeru tam kde je vedle napsáno reset, nastavil vše znovu a nainstaloval stahuj.centrum.cz/... přeci jen pamatovat si 64 znaků hesla není pro moji hlavu a hesel stále přibývá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.