Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat.Dostal sem k vanocum novy notebook toshiba a vsechno fungovalo.Druhy den sem se chtel pripojit k internetu prez kabel a slo to pak sem ale chtel zkusit wifi ale to znicehoz nic zmizelo,neobevuje se mi nidke,nejde najit ani prez FN+F8 proste jako vy nebylo neznate nekdo nejakou klavesovou zkratku nebo nejaky tip co s tim delat?dekuji moc
Trošku to prosím upřesněte...
Co Vám zmizelo? Wifi připojení v notebooku, nebo nevidíte síť? Máte zapnutou anténu?
Ten první den jste se přes wifi připojil, nebo jen přes kabel? Připojení přes kabel funguje?
zmizelo wifi pripojeni,v podstate co sem koukal do nastaveni jako vy ten notebook ani wifi v sobe nemel ale ten prvni den sem site prez wifi nasel.prvni den sem se prez wifi nenapojil protoze sem nasel sit od sousedu a ty ji maj zabezpecenou ale to me ujistilo ze wifi ten den jeste fungovala,pak sem do notebooku dal kabel od mojeho pripojeni na net a to fungovalo ale od te doby se mi zlizela ikonka v notebooku na wifi,prestala svitit dioda od wifi a pocitac hlasi ze wireles roater neni.podle manualu sem nasel jak wifi zapnout ale kdyz sem tu cestu hledal tak notebook vubec neukazal nic o wifi.uz nevim jak to lip popsat snad vam budu moct odpovedet na otazky jinak moc dik ze aspon nekdo odpovida
jo to mi taky kamosi rikali ze vetsina lidi tam ma specialni cudl nebo prepinac ale ja ho bud nenasel nebo vazne neni,podle manualu je zpusteni wifi pomoci FN + F8 ale nic.V podstate ani neni v nabidce tahle zkratka ikdyz je napsana v manualu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.