Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování hudby na CD

Od: jarm® odpovědí: 30 změna:

Zdravím vás všechny v novém roce. Kdo si se mnou dá práci a naučí mne zkopírovat si nějakou hudbu na CD, které bych mohla přehrát i v autě. Poptřebuji popis a odkazy ve značně srozumitelné formě přiměřené mému věku a schopnostem. Když čtu rubriku o počítačích a příslušenství, mám pocit, že mezi sebou kominukujete v nějaké jiné řeči. Komu se to podaří, tak je borec. Díky.

doplněno 01.01.10 19:48:

Zdravím všechny, kteří mi odpověděli. Stahovala jsem hudbu z uložto, našla jsem jen, že to jde když je na konci napsánlo mp3. Tituly se mi podařílo stáhnout na plochu. Pomocí Nera jsem je "dostala" - po dlouhém zkoušení - na CD. No - jsou tam, ale abych to mohla dát do mechaniky počítače a poslouchat, musím jednotlivé soubory rozkliknout. Přehraje mi to jen jeden titul, potom odkliknu druhý, atd. Dala jsem to normálního přehrávače a nic. Už mi věříte, že jsem amatér? Ach jo.

doplněno 01.01.10 19:59:

A ještě - kde najdu české interprety?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Pravdomluvný: taky mě to*smich*. Manžel už začal na žárlit, já mu trdím, že jsem IN, ale posloucháme spolu, hlavně ty dojemný*modla*

pravdomluvny*

A bude hůř!:D Kup mu vlastní počítač a máš klid!

hodnocení

Ne, ne - žádný další harapant. Nakonec jsem ráda, když mne v pozdních nočních hodinách s úsměvem odnáší v náruči do postýlky, aby nespinkal sám.( P.S nejsem invalida, chodí mi to samo - když chci:D)

pravdomluvny*
hodnocení

2x

A ještě jeden způsob na stahování z YouTube (ale i jiných serverů).

Jde o to, že video, které si na YouTube přehrajete (nebo ho váš počítač načte, t.j. ta červená čárka pod videem dojede až do konce), máte už vlastně v počítači stažené. V případě prohlížeče Mozila Firefox jej najdete ve složce:

C:Documents and SettingsJMÉNOLocal SettingsData aplikacíMozillaFirefoxProfilesxxxxxxxx.defaultCache

Pro přehlednost si tuto složku zobrazte jako "Podrobnosti", abyste byli schopni konkrétní soubor identifikovat. Nejlépe podle času stažení a velikosti. Potom už jej stačí jen zkopírovat do požadované složky, patřičně pojmenovat a přidat mu příponu .flv

Doufám, že jsem to popsal dost polopaticky. Příjemný a ničím nerušený zážitek při sledování! :)

hodnocení

Pravdomluvný - díky za tipy a trpělivost. Začínám mít opravdu Karla (počítač) ráda. Hezký den.*tanec*

sondaw*
hodnocení

1x

Zdravím v novém roce. Podívej se třeba na youtube, zadej název hudby, kterou hcceš a zkus si ji stáhout do PC

Potom už potřebuješ jen nějaký program, kterým soubory vypálíš

www.youtube.com/music

xoxoxo

Na to, aby mohla stahovat hudbu z youtube musí mít nějaký prográmek slepující streamované video, navíc nevím, jestli ta kvalita tam je OK.

Mysím, že je lepší se zaměřit na hledání mp3 souborů a ukládání těch a posléze vypálení. Na to může posloužit třeba program Nero Burning Rome.

sondaw*

Na stahování hudby z youtube nepotřebuje žádný program, stahuji normálně, bez programu a s kvalitou hudby nemám problém

xoxoxo

a jak se to tedy dělá normálně? Ať koukám, jak koukám, nikde možnost uložit nevidím, pouze koupit skladbu.

sondaw*

Stahovat se dá jistě přes programy, jak video, tak hudba

Pokud máš Firefox, stačí doplněk Video DownloadHelper

addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3006

Nejjednodušší je však přejít na na stránku youtube, vybrat video/hudbu, v adresním řádku napsat před youtube kick, tedy to bude vypadat www.kickyoutube.com

Potvrdíš, nahoře v případě stahování videa je nabídka formátů, do kterých jde video zkonvertovat, klikni na vybraný formát, úplně vpravo ve stejném řádku je GO!, klikni, chvilku počkej a místo toho se objeví DOWN, pak jen zadej, kam chceš video uložit a je hotovo

U hudby se objeví to GO a potom DOWN a stahuješ

Je to odzkoušeno a nejenom u mne

hodnocení

Sondawe, yotube jsem otevřela, našla jsem tam i podle hledání české interprety, ale nevím tedy jakým způsobem. Neznám angličtinu, tak nevím. Jen se mi prosím nikdo nesmějte, mějte úctu k mému věku*zed*

pravdomluvny*

Sondaw to celkem pěkně popsala a fakt to funguje. Vyrobil jsem takový malý "video návod". Tak snad se zadaří.

hodnocení

Ahoj Pravdomluvný, hledám, hledám tvůj "video návod" zcela žádostiva, ale nevidím*cteni*

pravdomluvny*

Tak doufám, že už vidíš :) Promiň, ono to chvíli trvá...

doplněno 01.01.10 21:22:

Myslím, že mám nárok na kafe.

pravdomluvny*

Krok 1: Najdeme na You Tube oblíbenou skladbu.

Stahování hudby na CD
pravdomluvny*

Krok2: Před youtube v adresním řádku napíšeme kick a stiskneme Enter

Stahování hudby na CD #2
hodnocení

Jééééééééééééééj - jede mi to - zlatíčko moje. Kafe bych ti opravdu uvařila, ale přes tu obrazovku to jaksi nejde. Udělám si jej tedy pro sebe a cinkneme si vizuálně. Doufám,že Ti bude odměnou, že tato babča, která píše, bude mít dnes pěkný novoroční večer. Budu poslouchat a stahovat hudbu. Díky!*hej*Hezký večer.

pravdomluvny*

No HURÁ! Netřeba tak okázalých díků, jen jsem doplnil rady od sondaw. :) Třeba nám taky jednou s něčím poradíš... Hezký večer!

hodnocení

Sondaw též díky. Snad někdy poradím, ale nepočítejte, že něco ohledně počítačů!:-P:-P:-P

pravdomluvny*

Krok3: V nově načteném okně přibyla řada tlačítek. Zvolíme požadované ( v našem případě MP3) a klikneme na GO

Stahování hudby na CD #3
pravdomluvny*

Krok 4: Uložení převedeného souboru do počítače. PS: Download folder = složka Dokumenty (tedy pokud nic nepřenestavíte)

Stahování hudby na CD #4
iku*

Lidi ctete dobre? o youtube tu neni rec treba ma hudbu v pc a nevi jak to vypalit na cd/dvd a pote ,aby to prehravala v aute.

sondaw*

No píše o odkazech, tak je i možnost, že chce hudbu teprve odněkud stáhnout, musí tedy napsat, jak to vlastně je. Na stažení jsem proto dala zatím jen to youtube, jinak je možností samozřejmě mnohem víc. Stejně tak jsou i vypalovací program, ktzeré jsou zdarma, Nero v PC vůbec mít nemusí. Ale chce to především přesnější informace od tazatele

krulis*

Jestli tu hudbu už máte v PC a chcete ji vypalit na CD,tak nejprve napište jaký máte program na vypalování ja mám např. Nero,ale jestli chcete hubdu nejprve stáhnout z internetu tak to musíte najít stránku na stahování hudby např: mp3s.nadruhou.net/... a tam si vybrat ktreré chcete nebo třeba z youtube jak píše sondaw.

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Rádi pomůžeme ale je potřeba vědět alespoň v jakém formátu máte hudbu v počítači a jaký formát je schopen přehrávat váš CD přehrávač v autě. Dále jaký máte k dispozici vypalovací program. Jaký operační systém používáte?

hodnocení

dobrý večer, dala jsem doplněk k otázce. Operační program Wind., přehrávač v autě nevím co je schopen přehrávat, přehrávám muziku z originálek i co dostanu z vypálených CD.

pravdomluvny*

Zřejmě váš přehrávač neumí přehrát MP3. Bude tedy nutné tento formát převést. To umí samo NERO. Při vypalování postupujte tak, že v neru vyberete možnost "Vytvořit hudební CD". Toto CD přehraje každý přehrávač.

iku*
hodnocení

0x

Zdravim a hudbu mate ulozenou na hdd? v pocitaci?

pepyk93*
hodnocení

0x

Ten progrma NERO si můžete zdarma stáhnout zde : slunecnice.cz/... ;)

Vypalování je v tomto programu jednoduché a intuitivní. :) Také ho používám.Opravdu je ovládání velmi jednoduché.Vložíte prázný CD disk do diskové mechaniky a poté 2x kliknete na ikonu Jednotky CD/DVD ve složce Tento počítač nebo najdete ikonu programu Nero v té samé složce (tak to mám já).

Zvolíte vypálit nový disk a zvolíte datový disk,poté už vás to povede.Vyberete soubory (v tomto případě ty písničky,které chcete vypálit) a to je v podstatě všechno (můžete ještě vybrat název disku apod. to je ovšem zbytečné...) a zvolíte vypálit...chvíli počkáte než se to vypálí a je to...;)

Poté zavřete program a vysunete CD a hurá s ním do auta...*ua*

P.S.Program je sice v AJ,ale opravdu vás to povede,takže si myslím že anglicky ani umět nemusíte.Maximálně si vzít do ruky kapesní slovníček,ale na těch pár slovíček...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]