Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,použil jsem program cc cleaner a asi jsem smazal i to,co jsem neměl a nejdou mi otevírat složky,spouštět programy přes zástupce atd. Zástupci se změnili na ty s příponou .lnk. Vymazal jsem nějaké registry .Jak to opravit?
Díky moc za radu
Když na ikonu toho zástupce klikneš pravým myšítkem, dáš Vlastnosti a Otevřít umístění souboru - otevře ti to složku toho kterého programu nebo souboru?
Podle všeho se čištěním změnilo přidružení programů a bude potřeba je změnit zpátky, pokud nepomáhá záloha z CCleaneru
Napiš jaký máš OS
Mám OS Windows XP .Když vytvořím složku na ploše a kliknu na ni jednou,tak zesvětlí a nejde otevřít. To samo ostatní složky.
Teď už nerozumím vůbec, když chci složku otevřít (jakoukoliv), musím na ni poklepat, tedy klepnout 2x, tak to mám nastaveno v Možnostech složky. Aby šla otevřít jedním klepnutím, musíš to nastavit v Možnosti složky>Obecné>otevřít položku klepnutím
Jinak napiš, které přípony souborů nemáš přiřazené k programu. Buď to nastavíš klepnutím na soubor pravým myšítkem>Otevřít v programu a nastavíš, jaký program tento typ souboru bude otevírat. Nebo přiřadíš program k jednotlivým příponám v Možnostech složky a myslím, že na XP jsou tam Typy souborů
Složky se soubory se chovají při jednom i při dvojitém poklikání stejně.Jenom zmatní. Když chci otevřít poklikáním např zástupce hry,nebo programu,tak mi to píše to co jsem popsal výš. Když dám pravé tlačítko na složce na vlastnosti,tak mi to napíše jenom umístění např. C:Dopisy .Když dám otevřít v programu,nenabídne se mi nic a hned vyskočí okno s tím nápisem - K souboru není přidružen program... Jinak díky za trpělivost.
Obnovení systému bys ale spustit snad měl, ne?
Nevím jak je to přesně na XP, ale asi Start>Všechny programy>Příslušenství>Obnovení systému
Jinak musíš přípony souborů, které nejsou přidruženy k žádnému programu, znovu nastavit přes Možnosti složky>Typy souborů
Pokud to nejde normálně, zkus to v nouzovém režimu - restartuj počítač a při náběhu, než se objeví logo Windows, stiskni F8
No to bude asi problém v tom,že já tam vlastně přípony souborů v možnostech složky nemám,takže je tam budu muset všechny nastavit ručně? (.jpg .gif .wma atd? Nebo to jde nějak zautomatizovat?
pls napiš mi jak si vyřešil tu situaci když si si použil ten cleaner a nemohl si otevřít složky...mám to taky a nevím co s tím.,,napiš pls co nejdřív děkuju.
Ahoj,já jsem musel znovu přeinstalovat Windows. Máme rozdělený disk,takže to nebyl tak velký problém a moc se toho neztratilo.Jinak jsem se s tím "drbal" a dával jsem tam přípony ručně ze seznamu na netu,ale to nepomohlo a nemohl jsem se s tím domluvit. Ćau
Musíš si to nastavit v Možnostech složky
Otevři nějakou složku>Nástroje>Možnosti složky>zruš zatržení u Skrýt příponu souborů známých typů a označ>Zobrazovat skryté soubory a složky
složky otevírat nejdou, ale povedlo se mi najít to nasvení přes Hledat,,,,tam jsem dal možnosti slošky a zrušil jsem zatžení -Skrýt příponu souborů známých typu ,,,a označil jsem zobrazovat skryté soubrory a složky, ale nic to neudělalo,,,čím to je?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.