Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak lze upgradovat Eset Smart Security?

Od: eset* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám nainstalovanou platnou licenci k ESET Smart Security 4, a jde jej upgradovat na ESET SS 6, a chtěl jsem se zeptat, jestli předtím, než stáhnu šestku musím tu čtvertku odinstalovat, nebo můžu normálně stahovat a ono se to upgraduje bez problémů samo? Děkuji mnohokrát :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Já mám neplacenou verzi Avira antivir a maximální spokojenost a to že navštívim XXX a warez a vše OK hodně dobrý antivir zadarmo :)

výtka
Upozornění od sys maverick 10. 01. 2013 14:56:59
Nevidím tu vůbec odpověď na dotaz, jaký má smysl tato odpověď pro tazatele?

hodnocení

0x

Já mám norton měl jsem pětkovou verzi a stáhl jsem verzi novou a nic jsem neodinstalovával je možné instalovat novou verzi bez odinstalování verze staré.Nová verze se nainstaluje a tu starou smaže takže bez obav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]