Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám dotaz jak je možné tohle
moje rychlost kterou mám placenou je těch 1024/512 ale podle testu mám rychlost jen 170kbps jak je to možné?
Rychlost 1024/512kbps,2G4-12mDownload: | 170,38 kbit/s (21,30 kB/s) | |||
---|---|---|---|---|
Upload: | 88,94 kbit/s (11,12 kB/s) | |||
Web odezva: | 398ms647.9ms896.1ms | |||
Stabilita: | 78.1 % |
bylo to tetováno na rychlost.cz i na dsl.cz to ukazovalo stejnou rychlost jinak mám wifi od inethome ale je mi divné že mám placeno tolik a ve skutečnosti mám takhle málo .před tím jsem měl co si pamatuji ten ping v online hrách kolem 40ms ale s takovýmhle nejde vůbec nic hrát .
máš tam jak jsme koukal agregaci 1:5 což by možná objasnilo tu rychlost, ale když tak koukám na tu odezvu a spojím to - nehnul jsi anténou?
no anténu jsem asi před měsícem dával do jiného pokoje .mám ji přišroubovanou za oknem ,ale sílu a kvalitu signálu chytam o něco málo procent větší .když hraju online hry tak hra běží v pohodě plynule ale ten ping půl sekundy je hodně
No...tak si v prvé řadě nech správně zaměřit anténu. Pokud jue v jiném pokoji tak pochybuji že je správně zaměřená
ona je jen o patro výš ale když na ní chytám ještě lepší signál než před tím tak by to tím nemělo být .mě se ta rychlost internetu zdá stejná jako předtím jen ten ping je tak obrovský
Nu víš ono u rad se začína často od té nejvíce pravděpodobné, ale pokud dostaneš doporučení a budeš je jen ignorovat a vyžadovat další a další a další tak se nikam nedostanem. Jelikož máš rychlost i odezvu mizernou a jediné co jsi prováděl je posunutí antény o cca 2,5m směrem nahoru tak asi logicky první věc je správné zaměření
když u nás byl pře dvěma lety chlap aby nám ten internet zavedl tak se taky jen díval na kvalitu a sílu signálu když nasměrovával anténu nic víc
jen poslední otázka mám si na to nechat udělat poskitovatelem nebo mohu sám?
Ano díval, ale fungoval ten net před stěhováním antény v pohodě? Pokud ano tak... a pokud ne tak, no to by jste snad řekl...
po přestěhování byl v pořádku ale poslední dobou cca měsíc je ten ping takovýhle .měřeno dnes : průměrný ping 522ms .připojil jsem se do onine hry asi 30 sekund jsem měl ping okolo 50ms ale najednou začal pomalu stoupat až k 600ms.budu si na to asi muset pozvat poskytovatele domu.
ale ta rychlostt je taky divná na to kolik mám placeno že jí mám jen +-200
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.