Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost internetu

Od: han2 odpovědí: 14 změna:

dobrý den mám dotaz jak je možné tohle

moje rychlost kterou mám placenou je těch 1024/512 ale podle testu mám rychlost jen 170kbps jak je to možné?

Rychlost 1024/512kbps,2G4-12m

Výsledek testu (rychlost, kvalita)

Download:170,38 kbit/s (21,30 kB/s)
Upload:88,94 kbit/s (11,12 kB/s)
Web odezva:398ms647.9ms896.1ms
Stabilita:78.1 %

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Máš strašně vysokou odezvu. Co to je za připojení? Na kterých stránkách to bylo testováno?

han2
hodnocení

bylo to tetováno na rychlost.cz i na dsl.cz to ukazovalo stejnou rychlost jinak mám wifi od inethome ale je mi divné že mám placeno tolik a ve skutečnosti mám takhle málo .před tím jsem měl co si pamatuji ten ping v online hrách kolem 40ms ale s takovýmhle nejde vůbec nic hrát .

alf*

máš tam jak jsme koukal agregaci 1:5 což by možná objasnilo tu rychlost, ale když tak koukám na tu odezvu a spojím to - nehnul jsi anténou?

han2
hodnocení

no anténu jsem asi před měsícem dával do jiného pokoje .mám ji přišroubovanou za oknem ,ale sílu a kvalitu signálu chytam o něco málo procent větší .když hraju online hry tak hra běží v pohodě plynule ale ten ping půl sekundy je hodně

No...tak si v prvé řadě nech správně zaměřit anténu. Pokud jue v jiném pokoji tak pochybuji že je správně zaměřená

han2
hodnocení

ona je jen o patro výš ale když na ní chytám ještě lepší signál než před tím tak by to tím nemělo být .mě se ta rychlost internetu zdá stejná jako předtím jen ten ping je tak obrovský

Nu víš ono u rad se začína často od té nejvíce pravděpodobné, ale pokud dostaneš doporučení a budeš je jen ignorovat a vyžadovat další a další a další tak se nikam nedostanem. Jelikož máš rychlost i odezvu mizernou a jediné co jsi prováděl je posunutí antény o cca 2,5m směrem nahoru tak asi logicky první věc je správné zaměření

han2
hodnocení

omlouvám se ale pořád nechípu že mám horší internet když mám lepší kvalitu a sílu signálu

han2
hodnocení

když u nás byl pře dvěma lety chlap aby nám ten internet zavedl tak se taky jen díval na kvalitu a sílu signálu když nasměrovával anténu nic víc

výtka
Upozornění od sys strejc 02. 01. 2010 18:36:19
Vám nelze pomoci! maverick® vám jednoznačně objasnil, kde je problém i doporučil řešení. Čtete vůbec jeho vyjádření?
han2
hodnocení

jen poslední otázka mám si na to nechat udělat poskitovatelem nebo mohu sám?

výtka
Upozornění od sys strejc 02. 01. 2010 18:55:41
Na toto vám bylo již odpovězeno!
Opakuji slova maverick® : No...tak si v prvé řadě nech správně zaměřit anténu.

Ano díval, ale fungoval ten net před stěhováním antény v pohodě? Pokud ano tak... a pokud ne tak, no to by jste snad řekl...

han2
hodnocení

po přestěhování byl v pořádku ale poslední dobou cca měsíc je ten ping takovýhle .měřeno dnes : průměrný ping 522ms .připojil jsem se do onine hry asi 30 sekund jsem měl ping okolo 50ms ale najednou začal pomalu stoupat až k 600ms.budu si na to asi muset pozvat poskytovatele domu.

ale ta rychlostt je taky divná na to kolik mám placeno že jí mám jen +-200

han2
hodnocení

tak nakonec jsem psal poskytavateli mail a příští den jsem "záhadně" měl průměrnou odezvu 40ms a rychlost download 1230 kbit/s

han2
hodnocení

tak dnes jsem se znova dostal na průměrnou hodnotu 600ms .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]