Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,již delší čas mě trápí dotaz,tak vás prosím o pomoc,kdo tomu rozumíte.
V mobilu mám nainstalovanou Operu mini 4.2 a často ji využívám.Jen mě trápí,že pokaždé,když se přes ni přihlásím na poradte.cz a chci odpovědět na nějakou otázku,tak se mi místo ,,okýnka" pro odpověď zobrazí jen takový úzký obdélníček,do kterého nejde nic napsat.Zajímá mě,zda je to chyba Opery mini,že nedokáže něco zobrazit,nebo zda není chyba na poradte.cz,že nejsou tyto stránky optimalizovány pro Operu mini?
Čím to prosím je?
Děkuji za odpověď.
A napadlo mě ještě,zda to bude lepší s Operou mini 5 alfa? Teď je pouze beta verze,ovšem já si počkám alfu a zajímá mě,zda to třeba s upgradovanou Operou mini bude lepší?
Děkuji za odpověď. Tu Operu mini 3.1 určitě zkusím.Neměl by být problém ji najít.Mám za to,že jsem dříve našel i starší verze...
Můžu vás ještě poprosit,zda mi sem můžete prosím vložit nějaký odkaz na ty vaše diskuse s Maverickem nebo se správcem? Rád bych si je třeba pročetl,třeba budu zase o trochu moudřejší...
Zajímalo by mě totiž,čím to je.Co Opera mini 3.1 má a ostatní verze Opery mini nikoliv...
Už se těším na to,až vydají alfa verzi Operi mini 5,určitě ji také vyzkouším...
Modlím se,aby na této verzi funguvalo odpovídání na příspěvky na poradte.cz bez problémů...
Opeře mini zdar...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.