Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stálé sekání pc

Od: vasa* odpovědí: 9 změna:

Ahoj mám notebook asus M50Sseries cpu Duo T8100 ram 4 GB vista premium. Často se seká. Na pár sekund se vše zastaví. Pak se zase vše rozběhne jako by se nic nestalo. Někdy se sekne i 6x za 30 min a to mám puštěný třeba jen film nebo hudbu. Nedá se tak ani sosat z netu. Přeinstaloval jsem ovladače, provedl čištění pc, antivir norton nic nenašel. Jsem také zoufalej. Snad by pomohlo koupit jiný pc. Prosím o radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

2x

A to vám takhle blbne od kdy? Jaké procesy vám běží? Pokud bych byl zoufalý, tak bych zazálohoval a provedl formát a koplet vše nainstalovat znova.

vasa*
hodnocení

Dělá to od té doby co jsem to koupil. PC jsem 2x reklamoval, ale vždy mi bylo řečeno že je ok. Dal jsem to i do autorizovaného servisu bez vědomí prodejce. A zase ta stejná odpověď. Pc je ok. Tak nevím.

sondaw*
hodnocení

2x

Udělej hloubkovou kontrolu (po aktualizaci a v nouzáku) s MalwareBytes Antimalware

www.malwarebytes./...

Program je free a v češtině

honza2581*
hodnocení

2x

Zkuste sem dát log z HijackThis nebo RSIT. Je možné, že počítači je nějaká ta potvora. A samozřejmě jak tu bylo uvedeno - provést důkladnou kontrolu MBAMem.

vasa*
hodnocení

Ahoj honzo2581, kam mám vložit ten log? To jako do odpovědí?

pravdomluvny*

Honza tu není..pokud je to příliš rozsáhlé, bylo by možná lepší to někam uložit a sem dát jen odkaz. Taky proto, že tady na poraďte se při vložení často změní formátování až k nepřehlednosti.

vasa*
hodnocení

Hmmm, ale já nevím jak se to dělá. Jednoduší by bylo to poslat e-mailem v textáku. Jsem prostě lajk. Ale jinak dík.

honza2581*

No můžete to zkusit sem nebo mi to pošlete na mail < jan.bencik@seznam.cz >. Pokud jste registrován na avast! Web fóru < http://forum.asw.cz >, tak to hodťe tam.

honza2581*
hodnocení

0x

Log jsem zkontroloval, tak prosím fixněte toto:

R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)

O2 - BHO: (no name) - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - (no file)

O13 - Gopher Prefix:

Jinak se zdá být log v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]