Nejste přihlášen/a.
Neznáte prosím někdo poštovní program, rozšíření nebo server kde by šel e-mail odeslat například za 7-60 dní?
Díky! jamaca
Co se týče serveru..stačí s podporou PHP a CRONu, nebo mít WWW stránky, kam chodí často lidé a v určený čas se spustí script s odesláním mailu.
doplněno 31.12.09 00:08:Předpokládám, že se asi v programování na straně serveru neorientujete, tak pro podrobnosti mne kontaktujte vzkazem.
Nebo Vám možná kolegové poradí snazší postup.
Díky za odpověď!
To jsem tušil, že v PHP to asi jde. Já jsem totální amatér a samouk a skončil jsem u CSS a na PHP nemám odvahu. Hostuji u Ebola a tam PHP podporují. Já ale nejsem schopný takový script vytvořit. Našel jsem k Thuderbirdu rozšíření Send later, ale to je jen do verze 2 a já jsem přešel na verzi 3, která se mi mimochodem velmi líbí a nerad bych se vracel k verzi 2.
jamaca
úplně stačí Outlook s firemním poštovním serverem. lze dát odelsat v konkrétní čas, mail se předá serveru a ten pohlídá přesné odeslání... klidně za rok v 8:33
PHP je také cesta...
Možná by i stačilo poslat pohlednici s požadovaným textem a dát odeslat ve stanovenou dobu...
doplněno 31.12.09 17:43:vlastně stačí jakýkoliv Outlook, ale bez toho poštovního serveru musí být samotný PC v době požadovaného odeslání zapnutý!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.