Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný internet na doma

Od: hannii odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nyní máme doma internet na doma od 02 a tato služba se nám zdá dost drahá, neboť měsíčně se 120 vol. minutami na volání platímne cca 900,-Kč. Chceme tuto službu zrušit a pořídit něco cenově zajímavějšího. Prosím poraďte, kabelové připojení u nás není možné.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hanii,

... tak to se mi zdá také dost.

Protože jste ale neuvedla přibližné místo, kde bydlíte, pak je možné poskytovatele IT signálu začít hledat např:

1) ... na této adrese: rychlost.cz/...

2) ... nebo na: internetprovsechny.cz/...

3) ... a nebo si můžete vybrat ale i jinak - a to tak, že do vyhledávače napíšete např.: internetové připojení pro ( uveďte název obce ) ... ... ... no a ať Vám "googlíííík"najde to, co potřebujete.

Je ale celá řada dalších jiných možností ( které Vám určitě "přihrají"i další jiní poradci ), jak si - pro sebe - vybrat vhodného poskytovatele internet. připojení ... ale co je důležité, je to, že to - zcela URČITĚ - vyjde o hodně levněji, ... než od " kyslíků".

No a pro telefonování bych volil např. prográmek - viphone.cz ... s cenami:

viphone.cz/...

... ale těch možností ( jak při telefonování poměrně dost ušetřit ) je celá řada. Záleží pouze na Vás, který prográmek Vám bude nejlépe vyhovovat.

... přeji šťastný výběr ;)

lidka*
hodnocení

2x

Hannii, mám wi-fi s měsíčním limitem 4 GB a platím 298,- Kč - cena s DPH. Je to bez volání, ale nabízejí je také. Instalace byla zdarma, protože jsme si internet pořídili v domě ve dvou bytech a natažení kabelu jsme si zajistili sami - měli jsme přívody připravené při rekonstrukci ve zdi. Jsem maximálně spokojená - žádné problémy a ani poruchy. Šťastnou ruku při výběru přijatelnějšího připojení! *placni*

haanii
hodnocení

Jedná se o Prahu 4, oblast Braníka.

Pro oblast Praha 4, Braník ... mi "googlííík""vyhodil":

rychlost.cz/...

... takže se domnívám, že je z čeho vybírat.

Kdybyste měla zájem skloubit obojí dohromady ( tj. internet. připojení ... a VELMI LEVNÉ telef. ), ... tak na volání je vhodná volba: 802.cz/... ( ... což je ještě v nižších cenách, než u "viphone.cz"), ... ale pro cenu za internetové wifi připojení je třeba se rozhodnout ... z předložené nabídky.

... takže šťastný "lov"vhodného poskytovatele internet. připojení. ;)

doplněno 30.12.09 14:15:

... jaké jsou zkušenosti s příjmem signálu a vůbec jaká je kvalita nabízených služeb - přímo ve Vaší oblasti ( tj. Praha 4 - Braník ), to nevím, protože jsem úplně z jiného konce ČR, takže se budete muset malinko porozhlédnout ve svém okolí. Vlastně víc poradit už ani neumím.

... přeji Vám příjemný ... každý nový den. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]