Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nyní máme doma internet na doma od 02 a tato služba se nám zdá dost drahá, neboť měsíčně se 120 vol. minutami na volání platímne cca 900,-Kč. Chceme tuto službu zrušit a pořídit něco cenově zajímavějšího. Prosím poraďte, kabelové připojení u nás není možné.
hanii,
... tak to se mi zdá také dost.
Protože jste ale neuvedla přibližné místo, kde bydlíte, pak je možné poskytovatele IT signálu začít hledat např:
1) ... na této adrese: rychlost.cz/...
2) ... nebo na: internetprovsechny.cz/...
3) ... a nebo si můžete vybrat ale i jinak - a to tak, že do vyhledávače napíšete např.: internetové připojení pro ( uveďte název obce ) ... ... ... no a ať Vám "googlíííík"najde to, co potřebujete.
Je ale celá řada dalších jiných možností ( které Vám určitě "přihrají"i další jiní poradci ), jak si - pro sebe - vybrat vhodného poskytovatele internet. připojení ... ale co je důležité, je to, že to - zcela URČITĚ - vyjde o hodně levněji, ... než od " kyslíků".
No a pro telefonování bych volil např. prográmek - viphone.cz ... s cenami:
... ale těch možností ( jak při telefonování poměrně dost ušetřit ) je celá řada. Záleží pouze na Vás, který prográmek Vám bude nejlépe vyhovovat.
... přeji šťastný výběr ![]()
Hannii, mám wi-fi s měsíčním limitem 4 GB a platím 298,- Kč - cena s DPH. Je to bez volání, ale nabízejí je také. Instalace byla zdarma, protože jsme si internet pořídili v domě ve dvou bytech a natažení kabelu jsme si zajistili sami - měli jsme přívody připravené při rekonstrukci ve zdi. Jsem maximálně spokojená - žádné problémy a ani poruchy. Šťastnou ruku při výběru přijatelnějšího připojení! ![]()
Pro oblast Praha 4, Braník ... mi "googlííík""vyhodil":
... takže se domnívám, že je z čeho vybírat.
Kdybyste měla zájem skloubit obojí dohromady ( tj. internet. připojení ... a VELMI LEVNÉ telef. ), ... tak na volání je vhodná volba: 802.cz/... ( ... což je ještě v nižších cenách, než u "viphone.cz"), ... ale pro cenu za internetové wifi připojení je třeba se rozhodnout ... z předložené nabídky.
... takže šťastný "lov"vhodného poskytovatele internet. připojení. ![]()
... jaké jsou zkušenosti s příjmem signálu a vůbec jaká je kvalita nabízených služeb - přímo ve Vaší oblasti ( tj. Praha 4 - Braník ), to nevím, protože jsem úplně z jiného konce ČR, takže se budete muset malinko porozhlédnout ve svém okolí. Vlastně víc poradit už ani neumím.
... přeji Vám příjemný ... každý nový den. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.