Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký plugin a jak stáhnout?

Od: blb* odpovědí: 4 změna:

Úvodem. Je mi 70 let, tedy ujel mi dávno vlak.
Občas vnučce dopřávám na PC hry pro děti on-line. Nyní se po vybrání hry objevuje hláška:
Požadovaný plugin není nainstalován
Prosím o pomoc. Jaký plugin a kde ho stáhnu? Mám operační systém Vista.
Předem děkuji za radu, která však musí být s ohledem na můj věk srozumitelná a podrobná.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, když se vám objeví tahle hláška, měla by tam být přímo i možnost na stažení. Myslím to chce Macromedia Flash Player.

Napište prosím, jaký používáte prohlížeč, jestli Internet Explorer nebo Firefox a dáme vám sem odkaz na stažení toho programu i informace, jak postupovat

blb*
hodnocení

Děkuji za rychlu reakci.

Hláška se tam žádná neobjevuje. Klikám na to myší pravým i levým tlačítekem a nic. Široko daleko od toho prázdného pole, kde by se měla objevit ta hra, také nic. Jenom v tom poli je ta hláška že namám nainstalován potřebný plugin.

Prohlížeč mám asi ten Explorer. Ten druhý výraz mně nic neříká. Ale v tomto se vůbec nevyznám. Výhradně vyhledávám pomocí Google. Dokonce bych řekl, že problém se začal vyskytovat, až když jsem přešel z Google na Google Chrome.

sondaw*

Tak tedy, pokud budete někdy potřebovat někam psát, jaký máte prohlížeč, tak používáte Google Chrome a Internet Explorer (ten je součástí systému)

Zde máte nápovědu pro váš prohlížeč Google Chrome (neznám ho, nepoužívám, mám Firefox)

Máte tam postup, jak stáhnout i nainstalovat pluginy, které potřebujete, nezapomeňte zavřít před instalací všechna okna prohlížeče (Google Chrome) Postup jak stáhnout i nainstalovat v té nápovědě najdete.

www.google.com/su/...

Stáhněte si pro svůj prohlížeč Javu zde

java.com/en/downl/...

Zde si stáhněte FlashPlayer, který by podle popisu měl na Google Chrome fungovat.

download.chip.eu//...

Uložte si soubor třeba na plochu, zavřete všechna okna prohlížeče, nejlépe je restartovat počítač a po naběhnutí systému spustit instalaci.
Pokud se při instalaci nabízí instalování nějakého toolbaru nebo skeneru, zrušte u této možnosti zatržení a nainstalujte jen FlashPlayer

Tak ať se vám to podaří, přeji krásný den

blb*
hodnocení

Vážený neznámý, moc děkuji. Podařilo se.

Sice tu Javu se mi nepodařilo stahnout (pkyny pouze v Angličtině), ale ten Adobe-Flash-Player ano.

No a stačilo to. Funguje to. Matně si vzpomínám že v PC nějakou Javu mám a tak to asi stačilo.

Ještě jednou vřelý dík. Jsem rád že vy mladší nezištně nám odepsaným dokážete poradit. V dnešní době je to vzácné a o to milejší.

*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]