Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WIFI pripojeni - slyším rádio

Od: mikes* odpovědí: 6 změna:

Mam dva problemy ktere zacaly,mam pocit, ve stejnou dobu,WIFI pripojeni mi preskakuje na sousedovo ve vedlejsim baraku a druhy problem,pri projizdeni internetu se ozyva radio.

Diky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

To jako že jedeš na připojení souseda? Co to je za připojení u Tebe i u něj, to nemáte hesla, šifrování, nastavené kanály alespoň o 3 od sebe, filtrování MAC, stáhnutý výkon ...? Myslím, že to musí i oběma špatně (pomalu, nestabilně) fungovat jestli se tam takhle mlátíte. Soused si pořídil wifi nedávno, resp. v době kdy začaly ty problémy u Tebe, co to dělá jemu?

Odkud se ozývá rádio?

mikes*
hodnocení

Oba mame WIFI vic nez dva roky,problem nastal pred tydnem,mas pravdu,je to pomaly a to radio se ozyva normalne ze spikru.Soused nema problem,ja se mu tam nemotam,on se tam mota me.

alf*

nevrtal se jeden z Vás v nastavení nebo případně anténě? Používáte nějaké zabezpečení? Jak poznáš že se Ti tam motá?
Pokud se tam dostane tak je zabezpečení nulové.

mikes*
hodnocení

Priznam se ze jsem idiot a pred tydnem jsem se v tom nastaveni vrtal,uz si nepamatuju proc.Na spodni liste kdyz kliknu na pripojeni vidim jeho kod a graficke zobrazeni ze signal je mizerny,jdu do menu a kliknu na pripojeni a manualne kliknu na muj kod a je to fain.Za nejaky cas pocitac zpomali a ja vim ze jsem zase na nem a zacne me hrat radio(nejaka neznama stanice)

alf*

no tak je nejspíš jasno, vrať vrtání zpět a bude po problémech

mikes*
hodnocení

Mily Alfe,ja jsem jenom blbej Mikes,ja nevim co jsem zmrvil,natoz jak to opravit.Ja si vubec nepamatuju proc a nac jsem do toho lez..Jsem idiot

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]