Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vypalovani

Od: nely* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mam problem s vypalovani cd kdyz chci neco vypalit tak se mi nekdy stane ze se to vypaluje a kdyz je 100% tak to asi 5 min neco dela a potom napise ze se vypalovani nezdarilo ale dvd mi vypalit slo a nemuzu precist i jedno hudebni cd a jinem pc jde, ale zase vsechny ostatni mi precist jdou jo vypaluju v neru. Nevite co s tim?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rex38f*
hodnocení

0x

Zdravím.Zkuste restart pc,ale pokud potíže trvají doporučil bych přeinstalovaní vašeho vypalovacího programu,mužete ještě předtím vyzkoušet naistalovat jiný vypalovací program,a vyzkoušet jestli to bude dělat to samé.Pokud né,tak zrada je v neru,přeinstalovat Nero.A jestli vysledek vypalovaní bude stejný i v jiném vyp.programu,tak muže byt ve vašem pc přitomnost nějakého viru.Sám jsem měl podobný problem.

celp*

Dobrý den.Odkdy se to projevuje?Co je to za mechaniku?Jaký je operační systém?

nely*
hodnocení

Odkdy presne nevim mechaniku mam Toshiba TSSTcorp CDDVDW TS-L633L a OS mam windows xp professional a mam ho nove preinstalovanej takze vir by tam byt snad zadnej byt nemel.

celp*

Zkuste stáhnout a nainstalovat nové ovladače pro mechaniku.

nely*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]