Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, mám PC a občas když ho chci vypnout tak vše o.k ale nevypne se zůstane na té modré obrazovce Windows Xp jak je a píše to tam to Vypínání, vždy když se mi toto stane nezbyva mi nic jiného než podržet na 10sekund na pc tlačítko vypnutí a PC se konečně vypne, poradte co stím
Projeďte to antivirem a antispamovými programy. Pravděpodobně tam máte nějaká ta "zvířátka"...
přidal bych ještě ccleaner a zeptal bych se jak dlouho je ten systém nainstalovaný a jak velký příznivec DVD příloh či rubrik "Programy které nesmí chybět v počítači" jsi. Kouknul bych také co všechno se spouští při startu, vyházel vše zbytečné. Počítač vypínáš když jsou všechny (běžně viditelné) aplikace ukončené?
Zkoušel jsem to project tím antivirem, a ccleanerem a nic furt nevypíná, co ted? A ješte bych se chtěl zeptat ten antispamový program jaký bych měl mít, jediný co mám tak je Avast a ten určitě nedělá i spamy tak jaký by jste mi doporučili ty antispamový programy?
z free programů je dobrý třeba Spyboot SD, ale já bych téměř přísahal, že tam na pozadí běží nějaký program, který se nedá automaticky vypnout - ať už je to virus, nebo něco Vámi instalované - hra, program.
Před vypnutím ukončete všechny oprogramy o kterých víte a pak si spusťte Správce úloh (kliknout pravým myšítkem do lišty a vybrat z nabídky) a podívejte se do záložky "aplikace" a do záložky "procesy" co Vám tam běží a jestli Vám něco z toho není povědomé.
a programy po spuštění nejsou jen ty které jsou vidět v Start>Programy>Po spuštění, téměř všechny (havěť ani tam není k nalezení) jsou vidět Start>Spustit napsat mscofing a OK nebo enter a pak se kouknout na záložku po Spuštění. Zrušit fajfku všemu nedůležitému.
vše co není důležité No to je fakt, na to není jednoduchá odpověď, ale kdyby sem dala print toho co tam má a uvedla výrobce počítače a trochu podrobností (to abychom třeba nevypnuli wifi, které používá nebo antivir atd.) tak by se to dalo probrat.
Narazil jsem na zajímavý prográmek ,asi tedy nic pro tazatelku - technet.microsoft.com/...
Prohlížím a koukám že i já budu některým položkám brát fajfku a to mi počítač vypnout jde normálně, drzost některých programů je neuvěřitelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.