Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování filmu - chvíli jde, chvíli ne

Od: martina30* odpovědí: 9 změna:

Po stažení filmu mi jde film dobře a pak se začne film sekat a jde pomaleji,kyž ho na 10 minut přeruším,tak zas chvilku jde dobře a pak opět jde pomaleji.Nevíte čím to je ,nebo co by to mohlo dělat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Jaký používáš přehrávač, jaké máš v PC kodeky?

martina30*
hodnocení

Tak to jsem čekala,že se mě někdo zeptá,ale na to neodpovím.Jsem ženská a ještě blondýna*slunce*Písnu to ještě ,tak.pokud mám USA film jde lépe,pokud mám japonský,čínský seká se to*uf*

sondaw*

Mno to nám moc nepomůže, jestli je film USA nebo jaký. Film má nějakou příponu - blablabla.avi (např.)

V PC máš nějaký přehrávač, kterým přehráváš filmy, dvd, hudbu - v nějakém programu se ti musí ten film otevřít, spustit

Já třeba na všechno používám KMPlayer, má spoustu vlastních kodeků, je free a v češtině, přehraje mi bez problémů všechno

imgcdn.pandora.tv/...

Jestli a jaké máš v PC kodeky najdeš v Ovládacích panelech>Přidat nebo odebrat programy (na XP) nebo Programy a funkce (Vista)

Budeš tam mít napsáno naopř. Codec Pack-All in 1 nebo K-Lite Codeck Pack...

doplněno 28.12.09 14:00:

A jenom mimochodem, jsem taky ženská - na tom snad nezáleží ne?:)

martina30*
hodnocení

Přehrávám přes Windows Media Player...promin já nevěděla,že jsi ženská*placni*.Jinak přehrávám přes notebook.Možná bude přehlcen.Díky za rady*palec*

sondaw*

Nevím, co mslíš tím přehlcen, ale nemělo by to mít vliv na přehrávání, i když vyčištění je třeba opravdu potřeba.

Stáhni si program CCleaner, je free a v češtině, PC vyčisti a udělej i kontrolu registru, bude ti nabídnuta možnost vytvořit zálohu, tak ji udělej. Záloha bude ve formátu registrační položky, v případě problémů se můžeš vrátit zpět poklepáním na položku a odsouhlasením zápisu do registru.

Jinak bych ti opravdu doporučila KMPLayer, WMPlayer vůbec nemám a s přehráváním nemám problém

CCleaner_stažení

www.ccleaner.com//...

martina30*
hodnocení

ok kouknu na to *dril*

petr123*
hodnocení

2x

Opravdu jde o koukání až po stažení celého filmu? Na mě to spíš působí tak že se ti ten film dohrává v průběhu sledování. A protože máš třeba pomalejší net nebo je přetížený server tak se ti to dohrává pomaleji než jak se to přehrává a proto se to zasekává. A když to na 10 minut přerušíš, tak se ti zase do počítače stáhne dostatečně velký kus filmu dopředu a můžeš zase koukat.

martina30*
hodnocení

Nene stahuji celý a pak až se koukám.*placni*

vesa

Vyzkoušej nějakej pořádnej přehravač. Třeba tady :

i-navody.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]