Nejste přihlášen/a.
Po stažení filmu mi jde film dobře a pak se začne film sekat a jde pomaleji,kyž ho na 10 minut přeruším,tak zas chvilku jde dobře a pak opět jde pomaleji.Nevíte čím to je ,nebo co by to mohlo dělat.
Tak to jsem čekala,že se mě někdo zeptá,ale na to neodpovím.Jsem ženská a ještě blondýnaPísnu to ještě ,tak.pokud mám USA film jde lépe,pokud mám japonský,čínský seká se to
Mno to nám moc nepomůže, jestli je film USA nebo jaký. Film má nějakou příponu - blablabla.avi (např.)
V PC máš nějaký přehrávač, kterým přehráváš filmy, dvd, hudbu - v nějakém programu se ti musí ten film otevřít, spustit
Já třeba na všechno používám KMPlayer, má spoustu vlastních kodeků, je free a v češtině, přehraje mi bez problémů všechno
Jestli a jaké máš v PC kodeky najdeš v Ovládacích panelech>Přidat nebo odebrat programy (na XP) nebo Programy a funkce (Vista)
Budeš tam mít napsáno naopř. Codec Pack-All in 1 nebo K-Lite Codeck Pack...
doplněno 28.12.09 14:00:A jenom mimochodem, jsem taky ženská - na tom snad nezáleží ne?
Přehrávám přes Windows Media Player...promin já nevěděla,že jsi ženská.Jinak přehrávám přes notebook.Možná bude přehlcen.Díky za rady
Nevím, co mslíš tím přehlcen, ale nemělo by to mít vliv na přehrávání, i když vyčištění je třeba opravdu potřeba.
Stáhni si program CCleaner, je free a v češtině, PC vyčisti a udělej i kontrolu registru, bude ti nabídnuta možnost vytvořit zálohu, tak ji udělej. Záloha bude ve formátu registrační položky, v případě problémů se můžeš vrátit zpět poklepáním na položku a odsouhlasením zápisu do registru.
Jinak bych ti opravdu doporučila KMPLayer, WMPlayer vůbec nemám a s přehráváním nemám problém
CCleaner_stažení
Opravdu jde o koukání až po stažení celého filmu? Na mě to spíš působí tak že se ti ten film dohrává v průběhu sledování. A protože máš třeba pomalejší net nebo je přetížený server tak se ti to dohrává pomaleji než jak se to přehrává a proto se to zasekává. A když to na 10 minut přerušíš, tak se ti zase do počítače stáhne dostatečně velký kus filmu dopředu a můžeš zase koukat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.