Nejste přihlášen/a.
Poradí někdo jak uložit Audio z internetu, které přehrává Flash Player.
Třeba tento link
Pokud používáš Firefox, stačí stáhnout doplněk Video DownloadHelper a stáhneš bez problémů, viz obrázek
Bohužel, navíc to není moje PC. Jsem na návštěvě a snažím se jim pomoci. Jinak tady je Explorer 8
Mno, ted ze mne bude mít zase Maverick radost, ale jsou ty svátky -co, Mavericku?:D
Stáhne ti to stejně tak bez problémů Internet Download Manager, ale není bohužel free, musíš k němu hledat registraci, možná by mohl být prog na Uloz to
Díky, s tím jsem si již poradil nato tata, včetně češtiny. Zlatý KATZ CD
doplněno 28.12.09 23:28:Ještě bych si rád nechal poradit, zda jde tímto programem stáhnout taky toto video. Pokud možno v té nejlepší kvalitě co to umožňuje.
Mně se podařilo přes vlastnosti zjistit URL adresu, ale stáhne se jen reklama.
Podařilo se mi to nějakou záhadou stáhnout programem NetTransport, ale již jsem ho odinstaloval
To je přesně ono. Já znova nainstaloval NetTransport. Z vlastností toho videa vzal URL adresu a vložil i do NetTransport. Ten vrátí 2 řádky. První je reklama a ten druhý již stahuje.
No ale nechci to mít přeplácané downloadery.
Takže IDM je nainstalován a spuštěn. Když jsem přehrával to MP3 tak se objevila ta tlačítka s volbou Uložit. Teď přehrávám to video a nic.
Jedině, že musím něco poopravit v nastavení.
doplněno 29.12.09 01:04:Zkoušel jsem dole měnit kvalitu přehrávání a ve vlastnostech byla pokaždé jiná URL. Což je asi logické. První soubor měl 386MB a to druhé stažení mělo 635MB.
Možná ti dobře nerozumím, já Idmanem stáhnu video do PC, uložím do složky kam stahuji a když ho potom spustím, přehrává mi ho už KMPlayer, který mám na přehrávání všeho - videa, dvd, hudby...Zkusím to zítra, až se sem zase dostanu, stáhnout celé a uvidím, jestli to přehraji, potom ti sem napíšu
doplněno 29.12.09 02:51:Tak jsem stáhla jen část a zkusila ji přehrát. Otevřelo se mi to v Real Playeru (mám jako doplněk FF), tak jsem to přiřadila ke svému KMP a normálně přehrávání přebral. Jenom mi to přišlo v tom Real Playeru myslím kvalitnější
Nejde o přehrávání. Asi takhle, IDM je nainstalován. Když otevřu tento link
tak se objeví ta volba "Stáhnout audio"Ovšem když otevřu tento link
Tak se mi volba "Stáhnout video"neobjeví. Buď dělám něco blbě, nebo musím něco změnit v nastavení.
Jinak ten Net Transport uložil 635MB ve formátu ASF. Již to programem DivX Author konvertuji přes 2 hodiny na DIVX a to je teprve 75% Ale jinak dobrý program, možná trochu pomalá konverze
doplněno 29.12.09 03:34:Navíc GSpot ukázal 728x576 a to prý DVD nepřehraje. Takže z toho dělám 720x540 abych zachoval poměr. Přijde to pro jednu věřící starší paní.
doplněno 29.12.09 03:36:Možná je důležité sdělit, že ten IDM je integrován (měl by být) do Explorer 8
Zdravím a omlouvám se, máš pravdu, když dám idmanem tohle video stáhnout, na těch stránkách je nabízen formát wmv a stahuje jen několikabajtový wvx.Vyžadoval po mně doinstalovat doplněk, doinstalovala jsem RealPlayer (pod tím videem je také možnost)
Potom to jde bez problémů stáhnout (stahování bylo ale pomalé) a přehrát v tom RP a kvalita byla fakt velice dobrá.
Ale bylo už pozdě, stáhla jsem jen kousek na vyzkoušení, tak se omlouvám za neúplné info
Jinak Idman je mezi downloadery opravdu "rychlík", používám ho už několik let, pomáhala jsem u jeho překladu (testováním češtiny a funkcí), bez něho si třeba stahování objemných dat, velkých souborů už ani nedovedu představit.
Integruje se do několika prohlížečů, lze nastavit klávesové zkratky pro vynucení nebo naopak zakázání stahování s IDM, stahuje do určených složek a mnoho jiného
Tak se nezlob, měla jsem to vyzkoušet pořádně
Nevím zda proto, že v PC chybí RealPlayer (zvolil jsem přehrání v TV kvalitě), ale "Stáhnout video" se neobjeví. URL vložené do NetTransport vrátí toto.
Panel idmana pro stažení se musí objevit nezávisle a RealPlayeru, musíš ho mít povolený v IDM. Problém je v tom, že ta stránka nepovolí klasické stažení, pouze přes Real, jinak stahuje jen maličký několikabajtový soubor wvx, i když tam mají napsán formát wmv
Tak bohužel. IMD Verze 5.18 Build 5 má v nastavení toto okno (viz obrázek). Pokud do výčtu EXTEND přidám ASX tak se objeví přiložené stahovací okno ale ty "tlačítka" "Stáhnout video" v žádném případě. U těch MP3 to bylo bez problému a nabídka "Stáhnout audio" se zobrazila.
Jinak ten NetTransport jak výše uvedeno nabízí stahování dvou linků. Reklamu jsem odmítl stahuje ten druhý link pod příponou "Archive". Po ukončení hlásí že konvertuje na Real Player a výsledný soubor má příponu ASF
doplněno 29.12.09 15:22:Stahovací okno
To je přesně ono, je to poprvé, co to takhle dělá a to mám registrovanou, legal verzi.Musí to být něco na té stránce, nějaký zádrhel, že stahuje jen malý soubor a třeba zmíněný RealPlayer stáhne celý kompletní soubor. Přehrát už by to mělo normálně jít, jde mi to jak v KMP, tak v tom RealPlayeru
Tak se nezlob, netušila jsem, že s tím bude až takový problém
Rád bych se zeptal na přesný postup i nastavení, že se v tom obrázku z příspěvku včera 23.42 objevila ta nabídka. Asi to není otevřeno v Exploreru, ale jak pokud je ten soubor ještě na netu.
Jinak já již zkouším nějaké konverze do AVI. Něco již vypálil na CD
1/ DivX Author 1.5 z toho udělal DIVX asi 684 MB. Jenže nevím proč u této konverze DVD Sencor hlásí nepřípustnost rychlého přehrávání.
U některých AVI se mi to stává a nevím v čem je zakopaný pes.
2/ Next Video Converter z toho udělal 480MB
3/Zkusím ještě Video Converter Premier
Tohle je další problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.