Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD LG GH22NP20 - nenačte pálené média

Od: slajs* odpovědí: 4 změna:

Zdravím ajťáky a nadšence... Mám problém s mechanikou LG GH22NP20.

Jakékoliv vypálené DVD, i médium které vyrobila sama, není ochotná přečíst. Kurzor se změní že médium se načítá, Mechanika se tváří že v ní je disk, ale při poklepání se objeví hláška "vložte disk do jednotky". Flashoval jsem firmware, zkoušel jsem jiné ovladače a nic. Na mechanice je logo "SecurDisc", což pokud se dobře pamatuji tak byla ochrana médií před kopírováním. Pomůže mi někdo vyřešit tento problém?

OS: Win7, Chipset Via KT osmičková řada, verze firmware mechaniky 2.00

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nešla mechanika do kytek? Myslím tím hlavně laser. To že neni moc stará neni podstatné...

cdr.cz/... pro zajímavost

slajs*

Mystifikuje mě to, že to oroginál přečte... kopii čehokoliv už bohužel ne :( nešlo to už dřív (při koupi) ale mávl jsem nad tím rukou...

To je celkem normální. Dokonce se stává že mechaniky čtou po čase třeba dvd, ale cd ne. Být tebou tak ji reklamuji.

slajs*
hodnocení

Pak se skýtá otázka, zda mi ji v obchodě, kde nakupuji přes E-shop, kde mám přesnou historii faktur, zakázek, objednávek atd, všechny osobní údaje a zboží odebírám osobně vyreklamují bez faktury :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]