Nejste přihlášen/a.
Kdo poradí?Využíval jsem voláni ,,free call,,na pevnou linku zdarma a to obnašelo2xpět minut volání na jedno přihlášení a ted mi to píše, že nemam kredit.Instaloval jsem si takeVoipBuster a při vyplnění přihlašeného jména mi to píše,že jméno nebo heslo je chybné,při tom vím ,že není.Divné je ,že stejný počet přihlášení mi vyskakuje jak na FreCalu tak na Voip busteru.,že při vyplnění jmena i hesla je toto chybné.Není to v nastavení ativiroveho programu?,jak mi jeden kolega radil.Pokud někdo na to odpoví, tak prosim ,,po lopatě,,,moc tomuto nehovím.díky za odpověd.
proč to nejde je velice prosté, snad postačí nápověda voipbuster.com/... freecall.com/... Prostě bez kreditu dál nepojedeš a podobně dopadneš u mnoha dalších programů které pod ně spadají, to abys ušetřil čas za instalace backsla.sh/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.