Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JPG Resampler-otevření editované fotky

Od: pepyk93* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám jistý problém a prosím o odpověď.

Stáhnul a nainstaloval jsem si program JPG Resampler.Po jeho spuštění se otevře takováto obrazovka : software.macek.cc/... ...Potřeboval bych vědět,jak mám otevřít fotku,kterou chci editovat.Jak ji označit,aby program věděl,o jakou fotku se jedná? Hledal jsem na internetu,avšak tam jsem to nikde nenašel.Našel jsem akorát různé návody typu : ,,Otevřete si fotku a stiskněte..."

Prosím poraďte,jak otevřu tu konkrétní fotku.Děkuji za odpověď.:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Jednoduše ji nahraješ do nějakého adresáře, ve screenu je příklad D:FUN a spustíš. Pozor, tento program provede konverzi všech fotek v daném adresáři. Takže pokud chceš pouze jednu konvertovat nakopíruj ji tam samotnou. ;)

pepyk93*
hodnocení

Děkuji za odpověď.:)

Právě to mi nebylo jasné.Zvolil jsem si vybraný adresář a nevěděl jsem,jak označit tu 1 fotku... Teď už vím,jak na to...*uf*

Jěště jednou děkuji...*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]