Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nastavením ati 4870 toxic

Od: fundel* odpovědí: 2 změna:

Ahoj lidi, těsně před vánocemi jsem si postavil new PC, při sestavovaní, ani instalaci win. problémy nebyly. při instalaci ovladačů na zákl. desku proběho vše jak má, ale při instalaci ovladačů na grafickou kartu mi to ke konci instalace psalo hlášku "chyba instalačního balíčku" - jako jedinou součástku jsem grafickou kartu zakoupil asi 3 měsíce předtím, protože mi ve starém PC stará odešla. když jsem kartu instaloval na stařičkou zákl. desku 915p tak šlo vše v pohodě, a na novou P55 to nešlo. další postup jsem zvolil stáhnutím nejnovějších ovladačů na tuto desku z ati.com. tyto ovladače se mi podařilo nainstalovat, vše jsem nastavil na max. rozlišení, obnovovací frekvenci jsem nestavil z 1 na 60hz a vše bylo OK. jenže po restartu, jako bych ovladač neinstaloval max. rozlišení bylo někde kolem 14 .. * . . . . a obnovovací frekvence byla 1hz. jelikož nejsem tak znalí tak si myslim že jsme udělal chybu v nastavení biosu (1.4) mohl by mi pls někdo poradit kde je chyba? sestava je :

zákl. deska: MSI P55 GD80

CPU - i5 - 750

graf. karta - Ati radeon 4870 toxic 512Mb

moc díky všem který se budou problémem zabývat

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus zapojit monitor přes rduhý DVI konektor.

fundel*
hodnocení

To už jsem zkoušel, nepomohlo to, a ani by to nespíš neřešilo problém s tím že se mi ovladač při restartu smaže ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma instalace grafické karty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]