Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formatovani 2 HDD

Od: LamKa odpovědí: 5 změna:
Zdravim prosim vas chci poradit mam v PC 2HDD o velikosti 80a 120 GB, nejsou rozdeleny*stop* zformatoval jsem je, ale chyba urazu je kdyz zapnu pc tak jse objevy okno kde musim vybrat jakej mam zvolit WIN XP nez jsem mel 2HDD tak formatovani slo v pohode ale tedkon jse mi nasere windous na oba dva HDD a ja nevim jak to nainstalovat WIN xp aby to slo jako driv, spustim PC a najede mi pracovni plocha a ne tohle okno kde bud musim odklinout jakej mam spustit WIN xp nebo cekat 30 sek. nez jse to spusti samo nemate stin nekdo zkusenost mam pc jeste v zaruce takze odpojovat HDD nechci

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No pokud tě chápu: prave tl. na tento pocitac/vlastnosti/rozsirene/spusteni a zotaveni.../ a nastavv si tam bud mensi dobu a nebo vyber os nezobrazovat a nebo vymaz druhej zaznam z boot.ini,jak vidis moznosti je mnoho. Mimochodem po formatu ti to urcite nezacalo zobrazovat,leda tak po dalsi instalaci:)
lamka*
cus prosimte mavericku no zadny rozsirene/spusteni a zotaveni tu nemam*plac* neudelals nekde chybu*stop* a dikes ze mi chces pomoct:)
Hele tak je to upřesnit a trochu se snaž jo, je to proste ve vlastnosti systemu (prave tl. tento pc/vlastnosti),u xpcek se to mozna jmenuje trochu jinak,ale je to tam
lamka*
cus tak jsem to nasel a fungujet o a dekuji moc za radu mavericku .aspon vim kam jit na stranky kdyz mam nejaky problem:)mej se a jeste jednou velky dik..
Nemáš zač,klidne zase pisni*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]