Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorun - Chybová zpráva

Od: foxina* odpovědí: 2 změna:

ahoj.. chtela sem si nainstalovat the sims pribehy trosecniku.. ale vzdycky v pulce instalace se mi vypl pocitac ze je tam chyba.. tak sem preinstalovala windows (XP) a zkusila sem to znovu.. tad mi ta hra nejde ani spustit ukaze se tohle: Autorun.exe - Chyba aplikace a pod tim tohle: SPRÁVNÁ INICIALIZACE APLIKACE (0xc0000005) SE NEZDAŘILA. KLEPNUTÍM NA TLAČITKO OK MŮŽETE APLIKACI UKONČIT. ale CD s pisnickama, DVD s filmem a nebo jiny hry mi tam normalne jdou jen na ty simiky mi to ukaze tuhle chybu :(.. PORADTE PROSIIM..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zlinacci*
hodnocení

0x

V prvé řadě bych se podíval,zda máš nainstalovanéý service pack 3.A pokud ano,máš to,pokud ta hra není originální,ale vypalované nebo odněkud stažená, špatně cracknuté. Takže doporučuji crack znovu.

hodnocení

0x

Ten disk může být poškozený. Zkus ho zkopírovat do PC, jestli bude vše v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]