Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos hudby z PC do mobilu

Od: martan37* odpovědí: 13 změna:

Poradí prosím někdo laikovi,jakým způsobem přenést např.hudbu z PC do mobilu?Myslím,že je třeba čtečka pamněťových karet,tu mám napsanou jako vybavení Pc,ale více nevím,slyšela jsem,že se hudba přenese na pamětovou kartu mobilu v PC,potom se vloží zpět a hotovo,ale bohužel si z takovou věcí sama ani ve svých třiceti nedovedu poradit,běžně to dnes dělá každé děcko,no jsme asi ze staré školy.Díky moc za odpověd

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

3x

Jde to několika způsoby:

1. Pokud máš v mobilu kartu a v PC čtečku, přeneseš nebo zkopíruješ danné soubory na kartu v PC.

2. PC a mobil propojíš datovým kabelem, přímo kopíruješ soubory.

3. Přenos dat přes bluetooth

martan37*
hodnocení

Ano,v papírech od PC je psána čtečka pam.karet 8in1 +XD,ale nikam mi to bohužel nepasuje,druhý způsob,který píšeš jsem již zkoušela,ale po propojení mobilu z PC se mi ztratilo za pár minut asi 150kč kreditu

slonbonjohn*

xD karta tam musí pasovat, jen se trefit správným směrem. Datovým kabelem se jenom propojíš s PC, ale musíš mít ten správný typ pro tvůj telefon. Nikam nevoláš, takže kredit ti nikam nemizí, vše si řídí nainstalovaný software v PC, který by si měla dostat s telefonem(u Nokie je to např. Nokia PC Suite) Ale zdá se, že by pro tebe byla instalace, nastavení a přenos španělská vesnice a proto by bylo lepší zkusit někoho z blízkého okolí, aby ti s tím pomoh, takhle to je na dlouho, s nejistým výsledkem.

papene*

A co když s telefonem nic nedostala?

alf*

u většiny dnešních telefonů CD je, pokud je to třeba nokia tak je ke stažení nokia.cz/... a nejspíš i pro další. Ale když už propojovala tak nejspíš kabel (který naopak obvykle součástí balení nebývá) i příslušný software má.

papene*

Tak já jsem nic nedostala.Pro mne by tedy platilo,nejdříve stáhnout softwere.Je to tak?

to se nám totu tedy zvrhlo! Zaprvé nevím o telefonu co by obsahoval XD Cards . . . Za druhé, ta vaše karta, možná! obsahovala při koupi tzv. adaptér, do kterého se pam. katra nejprve vloží a až poté se vsune so příslušného slotu PC!. ZÁKLADEM je napsat co máte za telefon, a co je v něm za paměťovou kartu!TYP!. A za třetí, nezkoušejte přenos hudby přes Bluetooth, nebo na tom strávíte celé Vánoce. Rychlost přenosu je 10kb/s což je na jednu písničku cca 5-6 minut času. DOPLŇTE/pls/ OTÁZKKU jinak se nikam nedoberete.*bzum*

martan37*
hodnocení

Děkuji všem,už jsem na to přišla,písničky jsou již v mobilu!DÍKY

papene*

A jak se vám to povedlo,mohu vědět?;)

martan37*
hodnocení

POKUD SI PŘEJEŠ RÝPAT DO NĚKOHO,PROČ ODEPISUJEŠ?BOHUŽEL NEMÁ KAŽDÝ NADÁNÍ A SCHOPNOST POROZUMĚT RYCHLE ZÁLEŽIOTOSTEM S PC

martan37*
hodnocení

Přijde to asi všem směšné,ale udělala jsem to samé,jako na neúspěšném začátku...prpojila jsem můj mobil s PC,zadala synchronizovat a bylo to...mám tedy v mobilu vše,co jsem chtěla.Chyba byla v tom,že při zobrazení okna přenos medií jsem toto okno původně rušila a to bylo špatně.Nyní je vše v naprostém pořádku,je super,že se člověk může spolehnout na Poradte.cz.DÍKY!

alf*

ve třiceti ze staré školy? Po propojení kabelem 150 kaček pryč? Čtečka 8 v 1 a nepozře xD kartu? To bych snad opravdu viděl na to obrátit se na nějakého školáčka v okolí protože nic jednoduššího než prve uvedené tři způsoby snad ani není.

martan37*
hodnocení

No,každému nejde všechno tak rychle jako Tobě,věř tomu,že i maturita je mi chvílemi na...a hlavně,co se PC týče.Popsala jsem situaci tak,jak se vyvíjela,opravdu nemůžu za to,že to někomu přijde jako banalita.Hlavně,že je vše OK a já jsem ráda,že mi Poradte vždy pomůže.Děkuji všem.Martina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]