Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mikrofon zapojit jako USB?

Od: bjan odpovědí: 4 změna:

Jednou jsem dostal myš, která byla na USB, ale byl u ní i zelený konektor, do kterýho USB zapojím a myš můžu připojit normálně do té zelené sběrnice.

Teď mám ale právě jiný problém. Když zapojím mikrofon, nefunguje (zapojuji ho normálně do té růžové sběrnice-nevim jak přesně to nazvat)

Stává se mi to všech mikrofonů, které jsem zkusil, prostě je to zřejmě rozbité. Tak jsem se chtěl zeptat jestli není něco na zůsob jako u té myši, akorát že bych zapojil konektor (ten růžovej od mikrofonu) do toho druhýho a pak bych to připojil jako USB. Prosím o radu. Předem dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x
Klasický mikrofon přímo do USB dát nejde. Signál se nejdřív něčím musí digitalizovat. To dělají USB headsety nebo komunikátory, které se určitě dají koupit, možná i krabička, kt. bude ochotná konvertovat obyčejný mikrofon. Co se týče stability, s tím nemám dobré zkušenosti.

troja*
hodnocení

0x

Použij nějaký za 50,- Kč (Logo) s USB koncovkou.

doplněno 25.12.09 20:19:

ééééééééé, přehlídl jsem kabely - USB je kamera s mikrofonem a ten malý mikrofon je s růžovou koncovkou v "Micro" a vůbec se netlučou.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nevím, jestli existuje USB mikrofon za 50,-. Na netu jsem našel za cca 500,-

Nemáš třeba ten mikrofonní vstup (růžový JACK) jen někde vypnutý v nastavení zvukovky?

bjan
hodnocení

no koukal jsem se do ovládacích panelů ale nikde to tu nevidim že bych měl něo zakázanýho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]