Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ATI HD 4870 - chyby v texturach

Od: luziferr* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, mám ati radeon a dělá mi ve hrách problémy s textůrama, hází mi všelijake proužky a kostičky, a to ve všech hrách. Většinou to začíná jen málo, ale poté se to rozjede do maxima a způsobuje to nejčastěji nějaký dým kouř ze smoku (granátů) atd. když je to už v maximu tak se zasekne celý obraz na nějakou dbu (cca 1minutu) hra se pak normálně rozjede akorát, že mezitím uběhla minuta zatímco já vidím screenshot a hra jede už normálně až do vypnutí počítače. Když hru když je zaseklá spustím do windowsu píše mi : Ovladač ati radeon family přestal správně fungovat a byl (obnoven/opraven - ted nevím). Myslím že to hardwerová chyba nebude, protože už to pah nedělá a to by dělalo. kdyby chtěl pomoci někdo ovladačema na grafiku, direkty tak mam windows 7 64bit, hraju prevazne call of duty 2.

Předem i za snahu moc díky.

doplněno 03.01.10 13:25:

ještě jedná věc, píše mně to vždy tohle když to zhodím do winu, poté to již jede normálně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

0x

Staci troch snizit detaily a ono se to spravi.

luziferr*
hodnocení

o detailech to nemuze byt mam 250 fps stalejch a dalo by to i vic takze vykonem karty to nebude, pac na extra u avataru to nedelalo alespon ne v demu jak jsem zkousel a bylo to na full pustene a ani zasek.

Pokud to dělá od začátku, může být chyba přímo v kartě. Jestli ne, doporučuji prozkoušet různé verze ovladačů.

dayo

já mám s tímto ovladačem taky problém... vždy když spustím gom player,sekne se mi celá obrazovka,po chvíli se zase vrátí do normálu,jenže v gomu mi jede jen zvuk a ne obraz...k tomu to hodí tu samou hlášku,co vám...

a u her (konkrétně hraju Caesara-nejmenší rozlišení,veškeré nastavení je ve prospěch výkonu počítače a ne grafiky) mi vždy po cca 5-10 minutách hraní zmodrá obrazovka a počítač je k.o., musím ho restartivat,protože absolutně nereaguje...

dokud jsem měla XP, tak bylo vše v pohodě, problémy přišly až když jsem nainstalovala WIN 7

dandies
hodnocení

0x

dobry den v pc se moc nevyznam mam GigabyteAti Radeon HD4890 a dela mito neco podobneho kdyz hraju jakou narocnejsi hru tak semi hra sekne asi na 30sekund zvuk nehraje a ve winu semi napise to stejne co vam, ovladac ati radeon family prestal pracovat a byl obnoven. Prosim o nejakaou radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]