Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popeláři-ERROR E1514

Od: miki92* odpovědí: 10 změna:

Dobry den. Mam problém u pc hry Popeláři. Hra se spustí,načte se hardware. A když založim herní profil a chci spustit vyhodí to okno s ERROR E1514 Invalid pointer or handle. Nevíte prosím vás někdo co je to za chybu a jestli jde opravit. Mnohokrát děkuji za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Google tentokrát vůbec nepomohl...*zed*

Našel jsem vám akorát,že na této stránce : extrahardware.cz/... měl (možná ještě má) někdo stejný problém.Můžete ho zkontaktovat,zda už tento problém vyřešil...;)

Tu chybovou hlášku bych volně přeložil jako : CHYBA E1514 Špatné ukazovací zařízení nebo jednotka.

miki92*
hodnocení

Také jsem hledal na Googlu ale nic sem nenašel. Pokusím se teda kontaktovat toho uživatele fóra. dekuji za snahu mi pomoct vyřešít tento problém.

libo*
hodnocení

0x

Mám ten istý problém, ale už hneď po úvodných videách.

krulis*

V nejhorším zkuste přeinstalovat hru nebo zkuste založit nový profil

susan*
hodnocení

0x

Ahoj, taky mam stejny problem. Doufam, ze nekdo na to prijde, pokud by se mi to povedlo, dam vedet.

juvla*
hodnocení

0x

Nebude toto váš problém. Slováci píšou že: integrované grafické karty a grafické čipy (Intel, Sis ...) na notebookoch a PC nie sú podporované. Potřebuje Grafická karta GeForce 8400/Radeon X2400

susan*
hodnocení

0x

Vážní přátelé:)) vyřešila jsem to! Instalujte nikoli do Files (vlastní adresář), ale přímo na C disk. Mně to fakt pomohlo a už si hrajeme.

děkuji tímto ochotnému klukovi, který mi poradil v topcd***

miki92*
hodnocení

Už se mi to pdařilo spustit. Nainstaloval jsem to a spouštím jako správce.

123*
hodnocení

0x

to samé je i u bus simulator.musí se to asi 50x zmáčknout aby to vůbec pustilo dál.

martinbasta
hodnocení

0x

Klikni na ikonu hry pravý tlačítkem myši a otevři si vlastnosti, pak klikni na kompatibilita a zaškrtni spustit jako správce a jde to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]