Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit bootovací DVD na Widows 7

Od: thelv odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, potřeboval bych radu jak si vytvořit bootovací DVD na Wi7

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

none*
hodnocení

1x

Vycházím z předpokladu, že ISO obraz je v pořádku. Pak musíte ISO obraz vypálit (např. v Nero je to položka v menu "Vypálit obraz CD..."). Zbývá jen v biosu počítače nastavit pořadí bootování tak, aby DVD mělo prioritu.

thelv

ISO soubor by v pořádku být měl, už se mi i podařilo vytvořit disk který začne bootovat po restartu počítače ale místo aby se z něj systém začal instalovat tak si natáhne jen nějaké soubory, objeví se spouštím Windows, pak se ukáže plocha kde nic neni jen šipka a nic dalšího se už neděje.

hodnocení

0x

Každá instalace Win7 je bootovací

thelv

problem je že mám Windows 7 v souboru ISO a nedaří se mi z toho vytvořit disk z kterýho bych je mohl nainstalovat

hepcziiik*

mno, já bych doplnil, že každá originální instalace WIN 7 je bootovací... :))

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Zřejmě máte předinstalovaný systém.Na pevném disku je uložený istalátor Win7 a ten si zkopírujte na DVD.

doplněno 24.12.09 13:04:

Možná tady: poradte.cz/...

doplněno 24.12.09 13:06:

Změna poradte.cz/...

miczk*
hodnocení

0x

Stáhni & Nainstaluj si program ImgBurn , spusť, vyber možnost Write image file to disc , vlož DVD, zvol ISO soubor a dej vypálit...

thelv
hodnocení

Bohužel IMGBurn mi v tomto taky nepomohl

rex38f*

Ten win si odněkud stahnul,nemusely se všechny soubory přetahnout hlavně autorun.exe.To pak zpusobí že to vypalí ale po startu pc nespustí.Ještě se podívej do nastavení v biosu jestli maš bootovat s cd-rom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]