Nejste přihlášen/a.
zalibil se mi tento program .
Ovšem při instalace to po mě chce at vyberu umistění instalačních souboru systemu windows?
Prosimvás kde to mam umístít?
No v počítači si vytvoř adresář do kterého zkopíruj obsah instalačního cd windowsu který chceš upravovat. Mě se zdá že jsi nepochopil k čemu ten program přesně je. Takže tady je návod: craftcom.net/...
Mavericu prosimtě ještě jeden dotaz.Už chapu na co ten program je mam udelane vlastni cd z xp a chci ho odzkoušet v sun xVM Virtualbox vse jsem udelal podle návodu v nastaveni mam disketové jednotky nepovolit botovat z Cd mechaniky ale pri spusteni instal.cd mi nacte modry obraz z pokynem vložit do jednotky A disketu jiny vyběr tam neni a nehnu s tim s mista.
Ten program na virtual jsem ještě nepoužil takže ti neporadim jak to nastavit, ale pokud tam máš nepovolit bootovat z cd Klidně nastav bootování ze všeho možného, stejně to systém najde jen na cd. Jen doufám že se nesnažíš bootovat z virtuální mechaniky, to by nemuselo zrovna kousnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.