Nejste přihlášen/a.
Já měl od O2 bezdrátoví net sim kartu mi daly taky ale potřebujete ještě modem kterej zapojíte do USB počítače jinak ta sim karta se dáva do toho modemu... musíte na pobočku kde si modem koupíte nebo zapujčíte nevim jak to ted maj..
Melo by to fungovat i pomoci vytaceneho pripojeni, bohuzel nevim co tam nastavit za cislo a uzivatelske jmeno
já to měl tak připojil sem modem k počítači otevřela se mi tabulka tam sem zadal tel číslo a pin kterej sem dostal spolu s modemem a sim kartou jakmile sem to tam zadal tak se to vytočilo a mě naskočil internet nemužete přece používat internet když sim kartu držíte v ruce musíte ji dát do modemu je to takovej malej velikost asi jako flash disk...
Já ji nedrzim v ruce Notebook má slot pro simkartu. Kolegové to už mají nastavené a funguje to, bohužel díky firemnímu omezení se nejde podívat na konkretní nastavení telefoního čísla
To, ze mate v notebooku slot na SIM kartu jeste neznamena, ze mate i modem. Jestli pocitac modem ma zjistite ze spravce zarizeni. Potom staci postupovat podle navodu :
Pokud modem v notebooku integrovany nebude, muzete si jej do nej dokoupit, pripadne si pote koupit onen USB modem, jak tu radi... ale ja bych teda nic takovyho ze svyho notebooku trcet nechtel.
doplněno 10.01.13 13:25:aj, karamba...prekoukl jsem, ze v uvedenem linku je nastaveni pripojeni pro ADSL. Nicmene screenshoty a postup je stejny, akorat vyberete telefonicke pripojeni. Omlouvam se za zmateni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.