Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sim karta - nastaveni

Od: ahojjakje odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
dostal jsem datovou sim kartu do pc, nemám žádnej modem nebo tak něco, ale pouze slot pod baterkou kam mohu sim kartu umístit. Nicmene v PC nemam zadny SW jak navazat pripojeni.
Dokazete mi poradit jak se pomoci sim pripojit? Jeste podotykam ze karta je bez pinu a na O2 podpore mi nebyli schopni pomoc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

loska
hodnocení

0x

Já měl od O2 bezdrátoví net sim kartu mi daly taky ale potřebujete ještě modem kterej zapojíte do USB počítače jinak ta sim karta se dáva do toho modemu... musíte na pobočku kde si modem koupíte nebo zapujčíte nevim jak to ted maj..

ahojjakje
hodnocení

Melo by to fungovat i pomoci vytaceneho pripojeni, bohuzel nevim co tam nastavit za cislo a uzivatelske jmeno

loska

já to měl tak připojil sem modem k počítači otevřela se mi tabulka tam sem zadal tel číslo a pin kterej sem dostal spolu s modemem a sim kartou jakmile sem to tam zadal tak se to vytočilo a mě naskočil internet nemužete přece používat internet když sim kartu držíte v ruce musíte ji dát do modemu je to takovej malej velikost asi jako flash disk...

loska

to je ten modem...

Sim karta - nastaveni
ahojjakje
hodnocení

Já ji nedrzim v ruce :) Notebook má slot pro simkartu. Kolegové to už mají nastavené a funguje to, bohužel díky firemnímu omezení se nejde podívat na konkretní nastavení telefoního čísla

loska

aha tak to bude asi něco jiného v tom vám neporadím ale pokud si vezmete notebook a zajdete na prodejnu tak vám to určitě zapojej.. s takovím připojením nemám zkušenost... držím palce..

askdjhkj
hodnocení

0x

napis typ notebooku, pokud budes mit stale problem pisni na 321@centrum.cz, mohu se pokusit pomoci i na dalku.

hodnocení

0x

To, ze mate v notebooku slot na SIM kartu jeste neznamena, ze mate i modem. Jestli pocitac modem ma zjistite ze spravce zarizeni. Potom staci postupovat podle navodu :

o2.cz/...

Pokud modem v notebooku integrovany nebude, muzete si jej do nej dokoupit, pripadne si pote koupit onen USB modem, jak tu radi... ale ja bych teda nic takovyho ze svyho notebooku trcet nechtel.

doplněno 10.01.13 13:25:

aj, karamba...prekoukl jsem, ze v uvedenem linku je nastaveni pripojeni pro ADSL. Nicmene screenshoty a postup je stejny, akorat vyberete telefonicke pripojeni. Omlouvam se za zmateni.

ahojjakje
hodnocení

Dobrý den, ve správci zařízení modem normálně vidim

v tom případě si vytvořte nové telefonické připojení viz můj odkaz výše.

Pokud by se spojení nenavázalo, zkuste vyplnit v modemu i inicializační příkaz viz:

o2.cz/...

doplněno 10.01.13 13:12:

a vytacene cislo byvalo u O2 *99#

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]