Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výchozí program hudby v XP

Od: raven® odpovědí: 6 změna:

Zdravím a přeju veselé vánoce,

chtěl jsem se zeptat zda-li někdo neví jak u win XP nastavit výchozí program pro přehrávání hudby.

Koupil jsem si klávesnici a jedno z multimediálních tlačítek je spuštění programu na přehrávání hudby. Spustí to vždy Windows Media Player, no a já bych chtěl Aimp 2, ale tak abych nemusel odinstalovávat ten WMP.

Díky za odpovědi, ohodnotím to co mi pomůže :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

3x

Start - Nastavení - Ovládací panely - Přidat nebo odebrat programy - Přístup a výchozí nastavení programů - Vlastní. Tam si nastavíš výchozí přehravač medií (Aimp) Hudební soubora ale musíš mít s Aimpem asociovány.

doplněno 24.12.09 21:47:

O.K.*palec*

hodnocení

Právě že asociovenej Aimp mám, ale tam kde by to mělo bejt tak tam to není,v té nabídce.

V pohodě už sem to pořešil, zakázal sem přístup k Win. Media Player a už mi nabíhá AIMP :)

Ale díky za radu na to okno kde se to nastavuje :)

alf*
hodnocení

2x

a co přístup a výchozí nastavení programů z nabídky start? To nepomůže?

hodnocení

týjo, vůbec sem o tomhle nastavení nevěděl, ale nepomohlo to páč sem to neměl v nabídce na výber :(

jo a ovladače k tomu mám, ale ten program když používám tak mi schazuje třeba hru do lišty když hraju a to je na prd.

perda*
hodnocení

2x

Ke klávesnici by měl /mohl :)/ být program, kterým nastavíš co mají jednotlivá tlačítka spouštět. Napiš co máš za klávesnici třeba něco najdeme.

hodnocení

jj mám k tomu ovladač, aji sem to nainstaloval, ale ten mi bohužel nevyhovuje. Když hraji hru a potřebuju vypnout hudbu celýho počítače, tak zmáčknu patřičné tlačítko a schodí mi to tu hru do lišty a to je na prd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]