Nejste přihlášen/a.
Ahojte,potřebovala bych poradit jak vložit fotku přímo do emailu,nechci ji posílat jako přílohu.
Fotku si zkopíruji do wordu,dám kopírovat, najedu do mailu dám vložit,ale fotka se mi tam prostě nezkopíruje.
Nevím,v čem je problém,jestli je potřeba někde něco nastavit? Nebo je nějaký jiný způsob?
Moc děkuji za rady.
Dáša
Přesně tak Fotky mám uložené na ploše pod názvy a potom jen najedu přidat obrázek ,kliknu myší na plochu najdu skupinu kde mám fotky uložené dám si zobrazit foto miniatury -vyberu obrázek kliknu odeslat a je to . Nedělejte si to složitější než to je.
Samozdřejmě je víc způsobů ale tento je snad dost jednoduchý Hezké vánoce aať se Vám to daří
Kytičko,neukládej zbytečně na plochu fotky,nebo rozsáhlé soubory.Adresuj je na založený adresář třeba do Dokumentů,kde je vždy nalezneš.(obrázky)
Jde o to,že tyto soubory zabírají hodně místa a spouští se se spouštěním startu.Pak to trvá dlouho,než se vše nalouduje.
Do E-mailu je vždy vyberu kliknutím na vložit a opět vkládám soubor,ne obrázky.Pak tolik nezatěžuji odesílání přílohy.
JABRAKA
Doplnění otázky: používám internetový prohlížeč Mozilla firefox, email mám na seznamu a nikde jsem nenašla záložku Vložit-obrázek nebo přidat obrázek,jak mi bylo razeno.
Ještě jednou děkuji.
Ano je jenom jako příloha, ale teď jsem to zkoušel a zobrazuje se i v emailu (jako příloha tam je taky).
doplněno 22.12.09 22:17:Po stáhnutí outlok expresem
V tom případě zasloužíš bod. Já jsem to nezkoušela, normálně používám WinMail a stahuji si poštu tedy do PC
Tak tomu moc nerozumím.
Na Tiscali mám svou e-mailovou adresu. žádný FF nemám otevřený. Odklepnu Outlook Express a dám "odeslat - přijmout". OE vyhledá připojení > vyhledá hostitele > přijme zprávy. Přijmutou zprávu odklepnu a mám před sebou obrázek. Žádná příloha (kancelářská svorka) nikde není. Takže musí jít vložit obrázek (JPG, BMP, ANI) stejně jako psaná textová zpráva.
Jde o to napsat tento způsob odesílání tak, aby to bylo srozumitelné a ne tak jak to píši já, co by příjemce.
doplněno 25.12.09 18:30:Tak jsem to odzkoušel a ze serveru (Centrum, Seznam, ...) lze odesílat jen přílohy (symbol = kancelářská svorka).
Z poštovního klienta (Outlook Express = odzkoušeno) platí postup uvedený zde, jako první odpověď. Tedy odklepnout text a na horní liště vybrat vložit > obrázek a dál pokračovat podle pokynu příslušného poštovního klienta
Pokud jde o odeslání a zobrazení obrázku mezi Seznamem a Seznamem, tak to nejde. Pokud použije jeden z nich poštovního klienta, ať při odeslání nebo příjmu, tak se obrázek samostatně zobrazí.
Mám to samé.Jen jako příloha.Už jsme to tady probírali.
doplněno 22.12.09 22:38:Tak dej návod prosim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.