Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi uložit do PC sestříhané video v WMM

Od: jason* odpovědí: 4 změna:

Mám OS XP Profi SP 3, součástí tohoto OS je WMM (Windows Movi Mejkr). Z kamery jsem stáhnul natočený materiál, sestříhal a doplnil efekty a titulky. Hotové jsem chtěl uložit do PC na pevný disk a ono to nejde. Toto je problém poslední doby, protože v minulosti jsem v tomto editoru dělal desítky filmů. Kameru mám stále stejnou. Nechápu tuto změnu. Za radu předem děkuji.

doplněno 06.11.12 21:18:

Chtěl sem vložit screen, ale nepovedlo se. Poradí mi někdo jak se to dělá? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte na disku dost místa? Místo potřebujete nejen na velikost výsledného projektu ale i na renderování souborů.

doplněno 06.11.12 21:28:

Screen vložíte tak, že zaškrtnete pod textovým polem políčko "Chci vložit obrázek"

jason*

Ten screen pošlu večer, mám ho na jiném PC. Volné místo na HDD mám 12 GB to by mělo stačit

No to není zrovna moc, ale záleží na datovém toku (kvalitě) a délce videa.

darda
hodnocení

0x

Tipl bych si, že máte souborový systém FAT32, který neumožňuje ukládat příliš veliké soubory a Vaše nové video je nepochybně delší, než kdy dříve, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]