Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, dnes se mi nějak pos*al Windows. Ráno normálně pracuje a když mě chytlo spaní a chtěl jsem ho vypnout, jel jsem normálně přes Start a vypnout, jenomže namísto Vypnout jsem dal Restartovat, nechtělo se mi čekat a tak jsem vypnul PC "natvrdo". Po nějaké chvíli jsem PC zapnul a ejhle, je tu nějakej problém, cituji :
Omlouváme se za nepříjemnosti, ale systém Windows nebyl úspěšně spuštěnpravděpodobně z důvodu změny hardwaru nebo softwaru.
A dávají mi na výběr z možností : Stav nouze
Stav nouze s prácí v síti
Stav nouze se systémem MS - DOS
Poslední známá funkční konfigurace
Spustit systém běžným způsobem
Když vyberu možnost Spustit systém běžným způsobem, systém se restartuje a jede znova, když vyberu možnost Poslední známá funkční konfigurace, nic se nestane.
myslím, že nenajede. Takový počítač jsem dostal do ruky předevčírem, rozdíl byl jediný, že majitel ho normálně vypnul a druhý den se dostal přesně do popisovaného stavu. Každá z možných voleb způsobila jen restart, v lepším případě se chvíli zdálo že systém startuje a pak zase restart. Po restartu obvykle nenaběhla ani ta obrazovka s chybou a volbami pro spuštění systému. Nikdy jsem nic takového neviděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.