Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook blbne klavesnice

Od: xseja* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám takový vcelku hodně závažný pro mě problém u mého notebooku se po defregmentaci a vyčištění-NODEM pravděpodobně virus ale nechci to na něj svádět protože už moje beznaděj ho odstranit i když mi žádný program nehlásil že tam něco je začal jsem se přikloňovat k tomu že je to asi HW tak sem se pokusil přesvěčit a přeinstaloval jsem WIN ovšem naformatoval jen Disk C: mam i Disk D na kterém mám ostatní soubory atd.. No a ted muj problem: když chci něco napsat píše mi to na každem písmenku nějaky znak místo písmenka občas to ovšem to písmenko napíše nebo když chci otevřit soubor misto toho aby se otevřel se mi otevřou vlastnosti.. :( nechapu čim to.. :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Připoj externí klávesnici. Pokud bude blbnout i ta externí je problém v řadiči klávesnice, potažmo i myši /PS2/ a je nutné vyměnit tzv. BaseUnit. Pokud externí klávesnice blbnout nebude je problém na 99% v klávesnici v notebooku a je třeba vyměnit pouze klávesnici. Pokud je notebook v záruce neměl by to být problém.

pepyk93*
hodnocení

0x

Co takhle připojit k PC jinou klávesnici? Nebo zkuste vyčistit tu starou a uvidíte...;)

xseja*
hodnocení

Vyčistit no u notebooku který je v záruce se mi do toho nechce vrtat s tou jinou vyzkouším ale pochybuji že to bude tím protože když se např.. snažím otevřit cokoli - složku ,soubor , aplikaci - tak mi vyskočí vlastnosti místo toho aby se to otevřeloo..:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]