Nejste přihlášen/a.
Chystám se koupit myš k notebooku (z alfy!) .
Jedná se sice o myš k notebooku, ale nechci žádné ty speciální miniaturní myši. Prostě klasickou myš jako ke klasickému pc.
Jde mi hlavně o bezdrát (lépe by se to přenášelo a nezavazel by mi ten kabel). Momentálně mám myš s "ocáském" a přemýšlím nad něčím bezdrátovým u čeho by se v lepším případě ukryl ten adaptér do "bříška"myši. (není nutnost).
Zajímá mě ale, jestli žere více baterku v notebooku bezdrátova myš než drátova?
Přemýšlím nad něčím dobrým ale levnějším. Třeba toto: alfacomp.cz/...
Ale nevím jestli je to dobrá volba?
drátová myš čerpá el. energii z baterky v notebooku,ale do bezdrátové myši se musejí dát baterky,protože vzduchem neprotéká el. proud,takže bezdrátová myš nemůže čerpat el. energii z notebooku
Osobně bych si nic od značky Genius nekupoval. Raději přidejte nějakou tu stovku a kupte něco od Logitechu.
Přesně tak. Bezdrát od Genius jsem už měl možnost zkoušet a tedy zklamal mě. Drát je ještě v pohodě. U logitechu bych šel buď do optiky Logitech LX 6, nebo to laseru a to Logitex LX 8 a nebo logitech MX620. Ano jsou drahé, ale bohužel u IT stále většinou platí zasada že za kvalitu se platí.
Nicméně uložit vysílač do těla myši (klasické velké) nevim zda některá má- neviděl jsem to, pouze ty Logitech nano (notebookové) vim že to mají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.