Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slučování oken na hlavní liště

Od: pepyk93* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám takový primitivní dotaz a prosím vás o pomoc.

Když si otevřu najednou více oken (typu Dokumenty,Průzkumník,Tento počítač),tak se mi dole na hlavní liště sloučí pod jeden ,,obdélníček" (odpusťte mi ten výraz :)).Vždycky si to musím rozkliknout a poté požadované okno otevřít.Potřebuji,aby se mi to takto neslučovalo.Jednou jsem to někde viděl v nějakém nastavení,ale už nevím kde to bylo.Snažím se to najít pěkně dlouho a stále bez výsledku...*zed*.Poraďte prosím někdo.

Děkuji za odpověď.:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Pravou myší na spodní lištu (Hlavní panel) - Vlastnosti - a na kartě "Hlavní panel" zrušit zaškrtnutí u "Seskupovat podobná tlačítka hlavního panelu".

pepyk93*
hodnocení

Děkuji Vám moc.:)

Je to ono...*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]