Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP Recovery

Od: honza556 odpovědí: 4 změna:

Ahoj mam dotaz mam notebook od HP a cast disku HP Recovery ktera slouzi k obnove systemu do doby kdy byl zakoupen mel vzdy volne misto 1,7 GB a ted jsem preinstaloval system a chtel jsem do HP Recovery zalohovat ovladace to se ale nepodarilo a ted kdyz jsem pocitac preinstaloval ma volne misto 2,4 GB nemohlo se tam neco dulezityho vymazat?

Diky za odpovedi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud jsi tam nic nemazal ta bych být tebou nechal recovery oddíl žít vlastním životem. Já ho třeba zrušil úplně a nainstaloval jsem win raději z normální instalačky a to přinejhorším můžeš udělat i ty kdyby se s recovery něco stalo

honza556
hodnocení

Myslim ze nemazal akoat slozku WINDOWS ve ktere byli slozky s tema ovladacama ale byli prazdny ale ta velikost se nezmenila. A nevite cim by mohlo byt ze to tam neslo zalohovat?

honza556
hodnocení

A nevite nahodou jestli existuje nejakej jednodussi zpusob jak nainstalovat ovladace nez je po jednom stahovat z netu a po jednom instalovat?

Instalovat z cd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]