Nejste přihlášen/a.
mám 2 PC zapojené v LANu ze síťovky do síťovky, pingnou se mezi sebou, jdou hrát hry, ale nejde mi mezi jednotlivými počítači kopírovat soubory. nastavil jsem sdílení, v obou PC mají HDD ikonku na dlani jako že jsou sdíleny, ale nikde je nevidím na druhém PC. mám někde nastavit LAN Pracovní skupinu nebo něco? Win XP SP2, dík
Na jednom počítači si dej Start - Hledat, Počítač - Počítač v síti, zadej název druhého počítače a po jeho nalezení a rozkliknutí uvidíš sdílené ´zdroje´...
Stačí kliknout...
Takže vidět je, ale nejsou práva...
Zkontroluj čas/datum (na obou počítačích musí být shodný); zkontroluj oprávnění na sdíleních (a i na discích/adresářích samotných) - Úplné řízení, Všem; pokud jsou na obou počítačích shodná jména uživatelů (UserName), musí mít shodná hesla.
↑↑↑↑↑
tohle to píše. co mám kde nastavit aby to fungovalo prosím? dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.