Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vsechny ikony prirazeny k pozn. bloku

Od: evidulka* odpovědí: 4 změna:

Pekne pondelni dopoledne preji,

nejakym zazracnym zpusobem se mi podarilo priradit vsechny ikony (na plose i v programech v nabidce start) k poznamkovemu bloku. Po dvojkliku se tedy jakykoliv program (at uz antivirus nebo hra) otevre v pozn. bloku. Zkousela jsem v ovl. panelech .lnk opet prepsat na unknown application, ale neslo to. Pak jsem take zkousela posun v case o jeden den pred problem, ale to nezabralo. Snad to neni na preinstalaci windows? (mam win7). Prosim prosim o radu.

Dekuji vsem dobrym dusim. Evidulka.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Nemůžeš přiřadit příponu k neznámé aplikaci, musíš přiřadit přípony k programům, které je budou otevírat (příklad: .doc k wordu, .txt k Poznámkovému bloku, .pps k PowerPointu...)

Jenom dotaz, ty máš na ploše ikony programů ne jejich zástupce?

evidulka*
hodnocení

Na ploše mam zastupce, pokud vim, krome kose, ktery jako jediny take zustal nezmenen. Z vasi reakce tusim, ze asi budu muset prirazovat jeden po druhem, ze...

Pokud máš Win XP pak můžeš zkusit tohle:
Start/Nastavení/Ovládací panely/Možnosti složky vybrat ouško Typy souborů a vnásledujícím okně můžeš ke koncovce souboru přiřadit program, kterým se bude soubor otvírat.
Podle stavu PC by tady většina koncovek měla být nastavena na Poznámkový blok.
Bylo by záhodno zjistit proč se tak stalo, na dálku to jde těžko.

sondaw*

A pokud máš Vistu, tak Ovládací panelly>Výchozí programy>Přidružit typ souboru nebo protokol k programu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]