Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CHYBA VE STARTU PC

Od: arakain77* odpovědí: 9 změna:

Ahoj.

nevíte prosím,co udělat s tímhle? Při startu PC se mi objeví na monitoru OUT OF RANGE.To znamená česky MIMO DOSAH(ROZSAH).Musím minimálně 3,-4,x restartovat,než mi naskočí.Co to je za chybu a jak ji odstranit?

Předem děkuji za odpovědi,které mi pomohou.

Petr.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Nejspíše to znamená, že jste si nastavil na monitoru větší rozlišení nebo obnovovací frekvenci, než je povolená.;)

doplněno 20.12.09 19:38:

Ještě dotaz.Máte CRT nebo LCD?:)

arakain77*
hodnocení

A jak z toho ven?

pepyk93*

Máte CRT nebo LCD obrazovku? :)

arakain77*
20.12.09 19:39
hodnocení

LCD

hodnocení

1x

Buď připoj jiný monitor který to zvládne a nebo vlez do nouzového režimu ve kterém jdi do správce zařízení a odstraň ovladače monitor, nebo možná grafiky. Jedno z toho pomůže (grafika určitě, monitor možná)

pepyk93*
hodnocení

0x

Máte nainstalovány ovladače monitoru?

arakain77*
hodnocení

zřejmě jo.A jak se k nim dostanu, n etuším.Jsem laik samouk.

pepyk93*

Když jste kupoval monitor,zřejmě u něj bylo přiloženo nějaké CD.Vkládal jste ho do CD/DVD mechaniky a instaloval jste něco?:)

pepyk93*
hodnocení

0x

Bohužel,na chvíli musím opustit PC.:(Něco je napsáno zde : extrahardware.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]