Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Poslední dobou se mi stává, že se PC vždycky zasekne. Nepomáhá alt+F4 ani ctrl+alt+del. Můžu provést jen tvrdý restart tlačítkem na casu a začíná mě to dost štvát. Zaktualizoval jsem všechny ovladače, odinstaloval všechen nepotřebný software a zakázal činnost nerozpoznaného hardwaru, ke kterému jsem nedokázal najít ovladač ("Zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio"). Na chvíli to přestalo, ale pak se to zase začalo dít. Nestává se to ve všední dny, ale pouze přes víkendy nebo prázdniny (reps. když je PC zapnutý jen krátce, nesekne se, ale jak je půštěný dýl, vždycky se to stane - často ke konci dne, když mi přes sobotu fičí třeba od rána). Chyba bude asi někde v hardwaru, ale chci se zeptat, jestli by tady z toho někdo nedokázal vyvodit něco konkrétnějšího. Předem díky moc!
Dobrý den,
Jsem z Microsoftu,
Tohle je častá chyba u někoho kdo si do PC natáhl vira, dejte si počítač odvirova do specializované prodejny nebo obchodu.
Bude vás to stát 500 Kč ale PC budete mít v pořádku. Na této stránce najdete více o opravě je tam i číslo na operátora www.opravna-pocit/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.