ahoj...potrebuju se zeptat hraju 4story a sem na 18 lvl. v knize kouzel mam dostatecny levl na 4 kouzla ale mam malo bodu systemu a nevim jak ty body mam zistat potrebuju ziskat bidy systemu v kontrole mam jenom 2 body systemu a na 1 kouzlo potrebuju min..4 body systemu...pls poradte specha to...jinak předem dík za odpověd
2x
Zdravím,
taky jsem 4story hrával, tehdá jsem měl lvl 67 (max.), ale poté sem přešel na WoW (world of warcraft) a doporučuji to i ostatním, kteří si chtějí zahrát pořádnou MMORPG. je to propracovanější atd...nevýhoda teda je jen to že je to v anglině a zabírá víc místa na disku, ale požitek z hraní je o 200% lepší než na 4story. a nemusíš hrát na oficiálnim serveru, já hraju na mightandmagic.cz/... ...zkus to a posud sám
a dal by jsi mi ten ucet?jestli teda nehrajes..wowko bych hral rad ale nefunguje to odkazuje me zelenej link kdyz podvrdim prihlasovaci udaje a chce to prachy za hrani a abych si koupil original nechapu to ...
je to trošku težší instalace toho wowka...a jestli máš všechny datadisky...to je TBC ( the burning crusade) a WLTK (wath of the lich king) a zaregistruj se na free serveru a pakliže máš nainstalované wowko a všechny patche tak musíš přepsat real list, který by si měl mít například zde C:World of WarcraftDataenUS tam ho otevřeš v textovém dokumentu a přepíšeš na požadovanej free server...je to těžší ale pakliže zvládneš máš zajištěné perfektní hraní kdyžtak mě kontaktuj na ICQ...když budeš chtít napiš mail na spooked@seznam.cz a já ti ho pošlu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.