Nejste přihlášen/a.
Mám notebook COMPAQ Presario CQ60 ale při instalaci visty se mě přerušila instalace.te´d mám bohužel jen černou obrazovku.Nejde někde stáhnout startovací program abych mohl instalaci provést znova?Díky
Já jel pro notebook a předávali mi ho na benzince.Nechal jsem si ho zapnout a začla instalace,ale tolik času jsme neměli a ani by nevydržela baterie.Notebook byl prostě úplně poprvé zapnut.Tak jsem ho vypnul.
Slyšel jsem,že jak se poprvé zapne,tak by měla instalace doběhnout dokonce.Měl jsem trochu obavy a ty se potvrdily při dalším zapnutí a hlášce o chybě.Ale vrátil jsem NTB do výchozího bodu přes nabídku v BIOSu (po zapnutí jsem klikal na F8) jako před zapnutím a po vymazání HDD jsem Vistu nainstaloval znovu.Sice až na potřetí,než jsem se svou neznalostí AJ kliknul a potvrdil správnou nabídku.Poté vše proběhlo v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.