Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám problém se svým notebookem Acer aspire 5715Z. Občas se mi začne sekat a to tak že se na pár sekund spomalí úplně všechno. Nejlépe je to vidět při přehrávání hudby nebo videa. Obraz, zvuk, pohyb myši zkrátka všechno se na pár vteřin spomalý. Tohle má za následek i zpožďování hodin. Většinou stačí restartovat a vše nějaký čas funguje normálně. Procesor není niak nezvykle vytížen, nepřehřívá se, zkoušel jsem instalaci ovladačů snad do všeho a bez výsledně. Nedávno jsem nainstaloval windows 7 a doufal jsem že problém zmizí ale nezmizel. Proto vás prosím o radu, co by tohle mohlo způsobovat a jak to opravit? Předem děkuji za odpověď.
Nemůže to být způsobeno nějakým virem či jiným svinstvem v notebooku?
Zkusil bych ho projet Eset online scanerem : eset.cz/... popřípadně jinými programy (Malware bytes...apod).
Ahoj, mám stejný problém. Na pár sekund se vše zastaví. Pak se zase vše rozběhne jako by se nic nestalo. Někdy se sekne i 6x za 30 min a to mám puštěný třeba jen film nebo hudbu. Nedá se tak ani sosat z netu. Přeinstaloval jsem ovladače, provedl čištění pc, antivir norton nic nenašel. Jsem také zoufalej. Snad by pomohlo koupit jiný pc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.