Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát fotky na youtube.com

Od: jaknato* odpovědí: 3 změna:

dobry den,

chtela jsem se zeptat...jestli by mi mohl nekdo poradit ohledne internetu..zjistila jsem že na strance YOUTUBE.COM.se tam da nejak dat fotky...mam namysly jako nejak upravene fotky..moje kamaradka se tam zaregistrovala..dala si tam nejak fotky rodiny a k tomu si neco napsala...a pak až to udelala..tak to video normalne sputila..a tam byly ty fotky...mohly byste mi prosim nekdo poradit kdo vi jak nato?!ja jsem se už registrovala ale neviim jak dat do toho vide ty fotky..tak mi prosiim poradte dekujiii...!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Když už musíš zveřejňovat soukromé fotky, nebude jednodušší zeptat se na postup té své kamarádky?

pt®
hodnocení

0x

Myslíte, že je to rozumné zveřejňovat tímto způsobem své fotky? PT /stařenka/ *nevi*

jambus*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Pravdpodobn z těch fotek udělala nějakou formu prezentace-třeba pomocí Windows movie maker-to máte také na svém Pc.Ale taky bych ještě uvážil zveřejňování osobních fotek.Jsou i jiné možnosti.Třeba rejce.net. Můžete si tam dát svá fota a třeba si je zaheslovat a uzamknout a dovolit prohlížení fotek jen osobám kterým to umožníte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]