Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den, již druhým dnem se mi klepe obrazovka mého monitoru. Nevím si s tím vůbec rady. Nevím jestli j to grafickou kartou nebo monitorem. Někdy když vypnu nějakou hru tak se mi ihned změní nastavení obrazovky(místo obrazu, rozlišení, roztáhnutí, naklopení apod.). Jestliže s tím někdo už máte zkušenost a víte jak to zastavit, moc bych ocenil radu. Předem Vřelé Díky.
S pozdravem
Mikey
lcd nebo normální? U normální hodně záleží na obnovovací frekvenci, která by měla být minimálně 75Hz, nastavuje se to ve vlastnostech zobrazení tam co rozlišení, akorát v tom upřesňujicím nastavení. Nebo to může být nekvlitním rozvodem, rušením, monitor jde do háje...
No tak monitor mám normální a obnovovací frekvenci mám na 60Hz a 75Hz je u mě maximum pokud si nepovolim rozliseni z grafiky nebo neco tak.
Jo a když jsem to dal na 75Hz tak se mi monitor vypl a nechtěl naskočit. Tak sem restartoval PC. Když se zapínal tak to všechno bylo rozmazaný a monitor ,,bzučel,,. Počkal sem a po chvíli normálně naběhl ale radši sem ho vrátil zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.