Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook neodesílá postu

Od: wydra® odpovědí: 16 změna:

prosím poradte, komu se neco podobneho prihodilo nebo i by vedel kudy na to. OS Win XP a jde o Outlook Windows. Naposledy mi odeslal postu nekdy v listopadu. Prijimat lze. Zmeny zadne nebyly v nastaveni posty. Obnova systemu nepomohla. Pomuze nekdo tady? Diky, diky! Je to pro mou kamaradku, rada bych ji take pomohla.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

No, ale to nejde takhle poradit když nejsou informace. Co to dělá když to nejde? Napíše to nějakou chybu? Jakej outlook? Co nastavení SMTP serveru? Je správně nastavený?- v tom je nejčastější chyba a tady ji očekávám taky

hodnocení

Ano, ja to tusila, jenze kamoska se dusovala, ze nic nemenila. Tak jsem ji donutila krok po kroku se podivat do nastaveni a doslo mi, ze menila pripojeni! Myslela jsem, ze ji zakroutim krkem. Ale take jsem kdysi zacinala, takze ji vse odpusteno a dekuji za odpoved, protoze me nakopla jeste jednou se do toho klienta podivat a patrat. Hezke svatky a jeste jednou dik! Michala

... také díky za návod. *palec*

... až budu mít chvilku, tak se s tím také trochu pohraji ... zatím tomu "otlukovi" *smich* dám ještě pár dnů volna.

... zdravím ;)

Obrázkové návody: hw-comp.net/...

Jde o to že hodně poskytovatelů blokuje všechny smtp servery mimo svého interního a musí se to tedy nastavovat jen na ten poskytovatele. Ale jinak smtp server má hodně freemailů

papene*

@maverick děkuji za radu i když nebyla určená pro mne.Vyzkoušela jsem ji a světe zboř se i já sama nastavila Outlook.*ua*

Ještě jednou moc děkuji.*palec*

mavericku,

... tak ten OBRÁZKOVÝ návod je přímo špičkový. *palec*

Takové "polopatistické" návody mám opravdu nejraději, ... protože ( nám obyčejným uživatelům PC ) uspoří hodně času.*palec*

... návod ukládám do záložky - k pozdějšímu podrobnějšímu seznámení *klik* .

... ještě jednou Vám moc děkuji. *hej*... a přeji Vám příjemný ... každý další nový den ;)

Děkuji, nicméně návod není můj, jsem tvor občas lenivý a než bych návod vytvořil tak jsem ho rychleji našel na netu ;) Návod jsem zatím stvořil jen jeden protože návodů na netu je plno a najdu je rychleji než zkracovat čas pro jiné činnosti. Zkusím se do budoucna polepšit

mavetick, ... v tomto případě není vůbec potřeba "se polepšit"

Ba naopak, ... jen tak pokračujte!

Je to ta nejvýhodnější cesta, jak přijít k tomu, co je právě potřeba. - Proč vymýšlet - již vymyšlené? *nevi*

No a pokud je zájem mít cokoliv "extra-super" ( tedy přímo na svoje podmínky ), tak jsou-li možnosti ( a schopnosti ) k vylepšení, tak proč je nevyužít?

Samozřejmě - v nejvyšší míře - platí to, co píšete ( volně "opsáno" ):

... není potřeba zkracovat svůj čas, ... který můžete využít pro jiné svoje činnosti. ( ... a to je to pravé "ořechové" *palec* )

... přeji příjemný ... každý nový den ;)

papene*

Není ten návod na prt scrn?Jestli ano,nemohu ho najít.

No ten to je *smich* Protože ten se hodí často maverick.pise.cz/... V komentářich Valach doporučuje i přímo jaké programy jdou použít, ale tohle je univerzální

papene*

*hej*moc děkuji*placni*

hodnocení

Koukam,ze muj dotaz rozproudil diskuzi a objevil par chudaku, kteri si s tim nevi rady . Tvuj navod sice ja nepotrebuji, ale musim, musim ho ocenit, jak skvele jsi ho sem pro lidi vlozil! Michala

... prý chudáků ... *smich**haha*!

... wydro, ... vždyť se probuď *sok*! ... *smich*;)

hodnocení

1x

... wydro, ... mě ten Outlook ... má také ... "na háku". *smich*

Dal jsem mu za to TRVALOU dovolenou ... a už si ... ani "neškrtl" ... .*smich*

No a přes "seznam" to teď jenom "frčíííííííííí". *palec*

... zdravím ;)

troja*

Všeobecně - zkráceně -

POP je pošta (server) kde máš svoji adresu ( xxx@tiscali.cz, yyy@Seznam.cz, ...@Centrum ...)

SMTP je odesílání pošty přes tvého poskytovatele internetového připojení (n.př. O2 = SMTP.iol.cz a další nastavení poskytne tel.č. 800 184 084, které se sestává z Elogxxxx a heslo je referenční číslo plátce dle faktury O2. Taktéž další Kabelovka -název, WiFi-název, ...)

troja,

... už k Vám svištííí moje omluva za opožděnou moji odezvu. To proto, že také sem-tam "zápasím" s časem, zejména v tomto období.

Moc děkuji za upřesnění. Přikládám do záložky - mrknu se na to.

... zdravím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]